MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Politika, Toplum, Tuzla » AK PARTİ TUZLA’DA ŞADİ YAZICIYLA DEVAM DEDİ
AK PARTİ TUZLA’DA ŞADİ YAZICIYLA DEVAM DEDİ

29 Kasım 2019 tarihinde Sinan Erdem Spor Salonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak olan aday listesi netleşti ve AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Şadi Yazıcı olarak belirlendiği öğrenildi.

ŞADİ YAZICI KİMDİR
Dr. Şadi Yazıcı 1971 yılında Erzurum’da doğdu.

1974 yılında İstanbul Kartal’a yerleşti. İlk, orta ve lise eğitimini Kartal’da, tamamladı.

1987 yılında liseyi bitirdikten sonra aynı yıl üniversite sınavına girip, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı.

Mezun olduktan sonra, doktor olarak meslek hayatına atıldı.1997 yılında Tuzla’da kurduğu Tuzla Teşhis ve Tedavi Merkezi ile özel sektörde hizmete başladı.

Aynı zamanda Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluş çalışmalarında yer aldı.İstanbul Tuzla Kurucu İlçe Başkanı olarak siyasete ilk adımını attı ve 7 yıl Ak Parti Tuzla İlçe Başkanlığı görevini yürüttü.

Yöneticilik alanında yazmış olduğu makalelerden iki ödülü bulunan Dr. Yazıcı, 26 Ekim 2008 tarihinde yapılan son ilçe kongresinde tekrar aday olmayarak görevini yeni bir arkadaşına bıraktı.

29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Ak Parti’den belediye başkan adayı olan Dr. Şadi Yazıcı, seçimlerden başarıyla çıkarak, Tuzlaya Belediye Başkanı oldu.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ‘İnsanın Teknolojik Yalnızlığı’ ve ‘Demokrasi’nin Kısa Tarihi’ isimli yayınlamış 2 kitabı bulunmaktadır. Hala Tuzla Belediye Başkanı olarak görevini yürütmektedir. Dr. Şadi Yazıcı, evli ve iki çocuk babasıdır.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın 2009 yılından bu yana tamamladığı projler, devam eden projeleri ve vaatlerine bir göz atalım

BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE TAMAMLADIĞI PROJELER
Tuzla Marina, Şelale Eğitim Parkı, Tuzla Belediyesi Hamamı, Anadolu Kültür Merkezi, Holografik Hayvanat Bahçesi, Şifa-Mimarsinan Spor Kompleksi, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi, 5 Yıldızlı Gençlik Kampı, Tuzla Sahilinin Halka Açılması, İDO-Marina Arasında Nostaljik Tren Seferleri, Tuzla Belediyesi Ek Hizmet Binası, Rumeli Kültür Merkezi.

DEVAM EDEN PROJELERİ
Şifa Ticaret Merkezi, Tuzla Marmaray Çıkışı Çevre Düzenleme, Teknopark, Kamil Abdüş Gölü, 400 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi, Anadolu Yakası’nın En Büyük Fuar Alanı, Eğitim Kenti Tuzla, Anadolu Yakası Yaş Sebze ve Meyve Hali, Balıkçılar Çarşısı, Şifa Mahallesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Aydınlı Emlak Konut Eğitim Aile Sağlığı Merkezi.

YENİ DÖNEM İÇİN PROJELERİ
Görerek Öğrenme Corpus (Gövde), Evliya Çelebi Mahallesi Sosyal Tesisleri, İçmeler Kentsel Dönüşüm, Tuzla Ruh Sağlığı Merkezi, Bayramoğlu Bağlantı Yolu, Monoray (Havaray), İDO – İTÜ Arası Ses ve Işık Oyunları, Güvenli Park, Tuzla Kule.

📆 29 Aralık 2018 Cumartesi 00:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR