MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet » Başkan Ali Kılıç’tan CHP ve İyi Parti’ye teşekkür ziyareti
Başkan Ali Kılıç’tan CHP ve İyi Parti’ye teşekkür ziyareti

Maltepe Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Ali Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti Maltepe İlçe Başkanlarına teşekkür ziyareti yaptı. Coşkulu bir kalabalığın karşıladığı Kılıç, parti rozetini çıkararak Türk bayrağı rozeti taktı.

31 Mart Yerel Seçimlerinden yüzde 53 oy oranıyla, Maltepelilerin yarısından fazlasının desteğini alarak zafer çıkan Ali Kılıç, CHP Maltepe İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP Maltepe İlçe Başkanı Savaş Yücel ve parti örgütüne teşekkür eden Kılıç, “Ben sizlerden belediye başkanlığı görevini bir 5 yıl daha emaneten alıyorum. Çünkü bu CHP’lilerin hakkıdır. Haftalar öncesinden bu maç bizim demiştim. Çünkü gittiğim her yerde, sokaklarda, Maltepelilerden bu enerjiyi alıyordum. Bu sonucu görüyordum” dedi.

“İMAMOĞLU İSTANBUL’A HAYIRLI OLSUN”

Hakkındaki karalama kampanyalarına da değinen ve parti örgütüne teşekkür eden Kılıç, “Seçimden önce hakkımızda yürütülen karalama kampanyalarına karşı, örgüt olarak bizlere sahip çıktınız. İlçe başkanımızın, partimizin yanında durdunuz. Bizlere bu onuru yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi öyle bir kaledir ki esen rüzgarlardan asla etkilenmez. Zannediyorlar ki kara propaganda ile 96 yıllık köklü CHP’yi ve örgüt emekçilerini dağıtabileceklerini sandılar. Çamur at izi kalsın anlayışı ile bu işler olmaz. Ben sayın Cumhurbaşkanı’na da teşekkür etmek istiyorum. Daha önce Maltepe’ye geldiğinde kendisi yanlış bilgilendirilmiş, belediyemizi hedef alan sözler söylemişti. Bu defa geldiğinde bu karalamaya alet olmadı. Bir de Ak Partili kardeşlerime seslenmek istiyorum. Onlar sizi yüzüstü bıraktılar ama ben sizin Ali’nizim, Maltepeli vatandaşlarım olarak sizlere hizmet etmeye devam edeceğim” diye konuştu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nu da tebrik eden Kılıç, “Ne kadar oynarlarsa oynasınlar İstanbul örgütümüz çok profesyonel çalıştı. Ekrem İmamoğlu çok profesyonel bir şekilde süreci yönetti. Islak imzalı tutanakları herkes takip etti. Seçim kurulu şalterini indirse de CHP’nin şalteri sabaha kadar açıktı. Ekrem İmamoğlu’nun zaferi YSK tarafından da resmen ilan edilmiştir. İstanbul’a ve partimize hayırlı olsun” dedi.

İYİ PARTİ’DEN COŞKULU KARŞILAMA

Daha sonra İyi Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Kılıç, İyi Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar ve partililere teşekkür etti. Coşkulu bir kalabalığın karşıladığı ilçe başkanlığında konuşan Kılıç, “Büyük bir fedakarlıkla, İyi Parti Genel Başkanı sayın Meral Akşener ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na şükran borçluyuz. Birlikte güzel bir yola çıktık. İnşallah Türkiye’yi aydınlığa çıkaracağız” dedi.

Galeri
📆 04 Nisan 2019 Perşembe 17:51   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR