MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Engelliler ve Aileleri için kahvaltı düzenlendi.
Engelliler ve Aileleri için kahvaltı düzenlendi.

Cumhuriyet Halk partisi Kartal İlce başkanlığı Kartal çevresinde bulunan Engelli ve Ailelerine Kartalda bulunan Vesta Restaurantta kahvaltı etkinligi düzenledi..

 

Cumhuriyet Halk partisi Kartal İlce başkanlığı Sağlık ve Engelli Komisyonu Başkanı Tuncay Toptaş Komisyon üyeleri Ayhan Alkan ,Sevim Erdoğan’ın organize ettikleri Kahvaltıda Kartal ilçe çevresinde bulunan Engelli ve Ailelerini bir araya getirdi.

Kahvaltıda söz alan CHP Kartal İlçe başkanı Muammer Çelebi; Kartal ve çevresindeki engelli çocuklarımız ve aileleri ile bir araya geldik.Bu tür kahvaltı programlarımızı ve sosyal etkinliklerimizi daha çok yaygınlaştırmalıyız.

Herşeyden önce insan hayatının çok önemli olduğunu düşünmemiz gerektiğini ifade etmek istiyorum. Emeği geçen, İlçe Komisyon uyelerimze bağışta bulunan ve destek sunan isimsiz yardımsever kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

PLAKET TAKTİM EDİLDİ

Etkinlikte yardımsever iş adamlarına plaket taktim edildi.
Engelli vatandaşlar için engelli sandalyesi yardımında bulunan yardımseverlere teşekkür edildi..

Etkinlige katılanlar arasında;Kartal belesiye başkanı Op.Dr Altınok Öz ,CHP Kartal ilce başkanı Muammer Çelebi, Kartal ilce Sekteteri Süleyman Ülger ,CHP Kartal Kadın kolları Başkanı Necla Erdem ve yönetim kurulu Üyeleri, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ozgur Nas ,Kartal belediye Meclis Üyelerinden ,Yılmaz Tuncer ,Mustafa Yüksel ,Görkem Akdağ,Kartal belediye Kartansaş A.Ş Genel mudurü Duzgün Çapar,CHP 27. Dönem İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Yusuf Altınbulak ,Erzincan Tanyeli Dernegi başkanı Vedat Bal,Kartal ilce başkan yardınmcılarindan Nebahat yeleser,Veli Gürbüz ,Tuncay Toptaş,Mert Polat katıldı.

Galeri
📆 30 Eylül 2018 Pazar 01:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR