MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » KARTAL’A MADALYA YAĞDI
KARTAL’A MADALYA YAĞDI

Savunma ve Ring sporları Federasyonunun düzenlediği Muaythai İstanbul Kick boks turnuvasına katılan Kartal Efor Spor Merkezi 4 birincilik 3 ikincilik madalyası alarak turnuvada kayda değer bir başarı elde etmiştir.

Marmara bölgesinden 56 spor kulubünün katıldığı turnuvanın amacı dostluk,kardeşlik ve uyuşturucuya hayır olup bu temalar işlenmiştir.
7 sporcusu ile turnuvaya katılan Kartal Efor spor kulubü 4 birincilik 3 ikincilik dereceleri almıştır.

1. olan sporcuların isimleri Mesuıt Çiftçi,Onur Özyurt,Eren Fındık,Doğan Mutlu 2. olan sporcuların isimleri ise, Hakan Albayrak,Kader Şahin,Umut Yılmaz….

Efor spor kulubü Hocalarından yılların spor hocası Aydın Kaya’ya turnuva ile ilgili görüşlerini sorduk,

Aydın Hoca bize şunları söyledi; ”Öncelikle böyle anlamlı bir turnuvanın düzenlemesinde emeği geçen Muaytai İstanbul İl temsilcisi Halis Avşar’a,Hun Boksu federasyonu Başkan’ı Yılmaz Baygül’e,Savunma ve Ring sporları Federasyon Başkan’ı Ahmet Topçu’ya,Efor Spor kulübü antrenörlerinden Fikret Dikmen hocamıza,yine Efor spor kulübü hocalarından Amatör sembo federasyon Başkan’ı Erdal Karadağ hocamıza,gençlere gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı bu güzel organizasyonda da büyük gayret gösteren Bayram Çoşkun hocamıza ve bu organizasyonda emeği geçen her keze teşekkürlerimi sunarım.

 
Gençlerimizi uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için gerçekleştirdiğimiz bu turnuva amacına ulaşmıştır. Bu ve benzeri etkinliklerin çoğaltılıp her ilde ve ilçede daha fazla organizasyonlar yapıp İl ve İlçe Belediyelerinin de destekleri ile daha organize işler haline dönüştürülebilir.

TEK SPOR DALI FUTBOL DEĞİL

Tek spor dalı futbol değil, buna dikkat çekip maddi durumu iyi olan işadamlarımızın ve İl ve İlçe yetkililerinin tek spor dalının futbol olmadığının farkına varıp kabiliyetleri dahilinde gençlerimizin daha değişik spor dallarındada Ülkemizi çok güzel temsil edebileceklerini bilmeleri lazım.
Unutulmamalıdır ki, bir ilin ilçenin en güzel reklamı bu yolla olur. Bir belediyenin destek verdiği sporcusunun yurt dışında başarı alması o belediyenin oralarda isminin anılması anlamına gelir, bundan daha iyi reklam mı olur?

Dalımız savunma sporları olsa da salonumuzda ve antremanlarımız da çocuklarımıza öğrettiğimiz en öncelikli şey sevgidir, önce aile sevgisi, sonra eğitimin önemi ve dahasında da uyuşturucu ve benzeri maddelerin fenalıklarıdır.

Ben Aydın Hoca olarak Devletimizin yetkililerine şunu söylemek istiryorum, gençleri topluma kazandırmanın yegane yolu eğitim ve spordur. Sağlam kafa sağlam vucutta olur’dan yola çıkarsak eğer yetkililerimizin bu işe daha çok öenem vermeleri ve her ilçede faailyet gösteren amatör spor salonlarına daha çok imkanlar sağlamaları gerekir.
Bizler bireysel olarak elimizden geleni yapıyoruz yapmayada devam edeceğiz ama dediğim gibi Devletimizden destek bekliyoruz.

Bizim hayatımızda 3 önemli kural vardır;
1 Biz kocaman bir aileyiz
2 Cesaretin kadar özgürsün
3 Herşeyin başı sevgidir
Sevgiyle kalın” diyerek sözlerini noktaladı.
Bizde Aydın Hoca nezdinde bu güzel ve anlamlı turnuvaya emek veren ve derece alan sporcu kardeşlerimizi buradan kutluyoruz…

İstanbul34 gazetesi

Galeri
📆 30 Temmuz 2018 Pazartesi 12:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR