MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » ORDULU HEMŞEHRİLERİ MUSTAFA OKTAY AKSU VE GÖKHAN YÜKSEL’İ YALNIZ BIRAKMADI
ORDULU HEMŞEHRİLERİ MUSTAFA OKTAY AKSU VE GÖKHAN YÜKSEL’İ YALNIZ BIRAKMADI

CHP Kartal Belediye Meclis Uyesi Adayı Mustafa Oktay Aksu’ya destek olmak adına soganlik’ta bulunan Kuş düğün salonunda biraraya gelen Ordu Dernekler Federasyonuna bağlı Dernek Başkanları ve yöneticileri hemşehrilerini desteklediler.


Kalabalık bir topluluk eşliğinde alkışlarla karşıladıkları Mustafa Oktay Aksu ve CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan YÜKSEL’E destek vereceklerinin sözünü verdiler.


Gece saygı duruşu ve Istiklal marsi ile başladı,geceye katilan dernek Başkanlarının kısa konuşmalarının ardından söz alan Oktay Aksi sözlerine Ordulu hemşehrilerine teşekkür ederek başladı ve size söz veriyorum Belediye Başkanlığı seçimlerini kazandığımız takdirde sizlerin temsilcisi olacağım,kontenjan sıralamasında 1. Sırada olduğum için aynı zamanda Büyükşehir Meclis Üyesi de olacağım,orada da sizlerin sesi olacağım.
Biz seçilirse Belediyelerimizin kapıları sizlere tamamen açık olacak,sizden biri olarak ben orada olduğum zaman sizlerde orada olmus sayilacaksiniz.
Tek yumruk olmaya var mısınız,vallahide billahide oylarınızı istiyorum,Büyükşehir’de Sayın Belediye Başkan adayımız Ekrem Imamogluna,Kartalda Gökhan Başkanımıza oy istiyorum var misiniz hep beraber Kartal’i yönetmeye dedi ve sözlerini tamamladı.

Aksu’nun ardından söz alan CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yuksel’de sözlerine katılımcılara teşekkür ederek basladı.
Projelerindende bahseden YÜKSEL’İN sözleri sık sık alkışlarla kesildi.
Il giden memnun kalan Yüksel’e konuşmasının ardından Ordu sporun formasi ve atkisi hediye edildi.

Geceye katılanlar arasında Ordulular Dernekler Federasyonu (ORDEF) Celalettin dervişoğlu ve yönetimi,federasyona bağlı Derneklerin Başkanları ve yönetimi,CHP Istanbul Il Disiplin Kurulu üyesi Erdoğan Demir,CHP Karyap Belediye Meclis Üyeleri Imam Aydın,Umut Daştan,Özkan Özdemir,Olcay Özgon, Sevim Erdoğan,Mahalle Muhtarları ve adayları ve çok sayıda Ordulu misafir katıldı.

Galeri
📆 24 Mart 2019 Pazar 00:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR