MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Başkan Altınok Öz, Kurban Bayramı’nı ilk olarak personeliyle kutladı
Başkan Altınok Öz, Kurban Bayramı’nı ilk olarak personeliyle kutladı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, belediye personelinin Kurban Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediyesi çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi’nin diğer belediyelere örnek olduğunu söyledi.

 

Kartal Belediyesi’ni Türkiye’de birçok belediye örnek alarak izlemektedir

 

Kartal Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Ömer Fethi Gürer, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ali Apaydın, Feyyaz Kaynak, Dr. Turgut Mermertaş, Meclis Başkan Vekili Ali Ekber Şahin, Özel Kalem Müdürü Mustafa Fehmi Okay, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı.

 

unnamed (1)

Kartal Belediyesi’nin yeni yapılan akıllı binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde personel ile bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi’nin sadece İstanbul’da değil tüm Türkiye’de belediyelerin örnek alarak izlediği bir belediye olduğunu vurgulayarak; “Dini bayramlar insanları bütünleştiren ve yüzyıllardır gelen ortak bir kültürün birleştirici tarafıdır. Bizler Türkiye olarak yüzde 99’u aşkın Müslüman bir ülkeyiz ama aynı zamanda laik bir ülkeyiz. Kimsenin inancına karışmayan, herkesin rahatlıkla ibadet edebildiği bir ülkeyiz. İnanç temelli siyasetin bölge coğrafyasında nelere mal olduğunu görüyoruz, dinliyoruz. Onun için bu bayram öncesi bize bu ortamı, her türlü inancı ve her türlü kimliği bir arada buluşturan büyük önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle anıyorum.

 

Bayramlar küskünlerin barıştığı bir ortamdır

Bayramlar küskünlerin barıştığı bir ortamdır. Ben bu kurumun başı olarak kimseye küsme şansım yok ama bu hakkımı kötüye kullananlara da tolerans gösterme hakkım yok. Bizler birilerine güvenerek belediye başkanı olmadık. Burada oluşumuzun temel felsefesi hele bu benim kimliğimde geçerli olmak üzere herkes bilsin ki, ben herhangi bir kişi ve yere bağlı olarak buraya talip olmadım. Ben kendime güveniyorum. Belediye olarak biz geçtiğimiz 5 yıl olduğu gibi ve her zaman söylediğim gibi ‘Bir aile olarak kendi sorunlarımızı kendimiz çözer, yol haritamızı kendimiz çizeriz.’ dedik. Mümkün olduğu kadar da bu yolda yürümeye çalıştık. Kaynakları bol bir belediye yapısına sahip değiliz. Ama hiçbir zaman bazı çevre belediyelerde olduğu gibi çalışanları sömürerek iş yapmaya çalışan bir belediye olmadık. En son banka kredisi aldık, emekten yana yönetim anlayışımızla; kalan bir ikramiyeyi verdik.

 

unnamed (3)

Ayrım yapmadım, herkesi bir Kartallı olarak gördüm

Ben bir partiye mensubum. Seçimden sonra rozetimi çıkarmış olabilirim. Ama oraya da görev ve sorumluluğum var. Kartal’da çalışanlar arasında siyasi düşünceleri için bir hizmet ayrımı yapmadım. Herkesi bir Kartallı olarak gördüm. Çalışanlar içinde böyle. Dedim ki; mesaiden sonra ne yaptığınız beni ilgilendirmiyor ama işinize siyasetinizi karıştırmayın. Hatta bazılarınızı da uyardım. Bir şey daha; dedik ki iyileştirme tazminatı veriyoruz.

 

Ücretinizi bizden alın başkasına tamah etmeyin. Yalvar yakar işe girenler, çalışma şartlarını bozuyorlar hem kendilerini, hem yönetimi hem de beni kirletmeye kalkıyorlar. Geçmişi temiz ve belli olan insanın buna bulaşması mümkün değildir arkadaşlar. Bu konuşmayı özellikle yapıyorum. Yarın birinin kulağından tutar isek yarın başka bir şeyler duyarsanız, bilin ki bu uyarı çerçevesinde yapıldı. Bayram öncesi diyorum ki, herkes işini iyi yapsın, halka hizmet ettiğimizi unutmasın.

 

Kartal Belediyesi övünülecek bir noktadadır. Bir iki yeri hariç örnek belediye olarak da gurur duyacağım bir belediye yapısına sahibiz. Sizleri seviyoruz. Sizler burada belki çoğu şeyi görmüyorsunuzdur arkadaşlar ama Kartal Belediyesi’nin çalışmalarını sadece İstanbul değil, Türkiye’nin bir sürü belediyesi örnek alıyor, bizi izliyor ve bizle de gurur duyuyorlar. Tabi o gururu ben de sizlerle yaşıyorum. Sağlıklı nice bayramlar diliyor, hepinizi sevgiyle öpüyorum” dedi.

Galeri
📆 03 Ekim 2014 Cuma 10:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR