MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » GELECEK PARTİSİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLER MEYDANI’NDA BİR ARAYA GELDİ
GELECEK PARTİSİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLER MEYDANI’NDA BİR ARAYA GELDİ

Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda kurulan alanda hem çocuklar eğlenceli anlar yaşadı hem de vatandaşlara partinin çalışmaları hakkında bilgi verilerek, üye kaydı yapıldı.

Türkiye, genel seçimlere yaklaşırken, Gelecek Partisi’nde de seçim çalışmaları hız kazandı. Türkiye’nin her noktasında devam eden çalışmalara bir yenisi de İstanbul, Sultangazi’den eklendi.
Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı tarafından, 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda stant kuruldu. Kurulan stanttan yeşil balonlarını alan çocuklar, eğlenceli dakikalar geçirdi. Ayrıca çalışma kapsamında vatandaşlara partinin çalışmaları da anlatılarak, üye olmak isteyen vatandaşların kayıtları gerçekleştirildi. Stanttı, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin de ziyaret etti.Şahin çocuklara balon verdi.

“Vatandaşlarımızı Gelecek Partisi’ne Davet Ediyorum“
Çalışma hakkında kısa bir değerlendirme yapan Gelecek Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Ramazan Altan, “Bizim için çok eğlenceli bir çalışma oldu. Bayram havasında bir ortamda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu noktada bizleri sıcak ve samimi duygularla karşılayan tüm Sultangazili hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Biz biliyoruz ki Gelecek Partisi’ne olan bu sevgi, artarak devam edecek. Üye sayımızdaki artış da bunun en belirgin göstergelerinden bir tanesi. Ben tüm vatandaşlarımızı Gelecek Partisi çatısı altında buluşmaya davet ediyorum. Çünkü biz biliyoruz ki Türkiye’nin geleceği, Gelecek’te” dedi.

📆 30 Haziran 2022 Perşembe 22:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR