MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Maltepeli kadınlardan yıl sonu kermesi  
Maltepeli kadınlardan yıl sonu kermesi  

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün Maltepe Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri ile birlikte Maltepeli kadınlara yönelik ücretsiz düzenlediği kurslarda eğitim alan kadın kursiyerler, yıl sonu çalışmalarını kermesle sundu. 

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün Üreten Engelliler Merkezi Çalışkan Karıncalar Atölyesi, Altın Yıllar Yaşam Merkezi, Fındıklı, Gülsuyu, Esenkent ve Başıbüyük Kadın ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde yıl boyunca eğitim alan farklı yaş aralığından kadınların kermesine Maltepeli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Maltepe Halk Eğitim Merkezi usta öğreticilerinden ders alan kursiyerlerin kermesi Küçükyalı’da bulunan Adnan Kahveci Parkı’nda gerçekleşti. 

Kermeste dikiş giyim üretimi, iğne oyası, el örgü, mefruşat ve amigurumi, biçki dikişi, ahşap işçiliği, gümüş takı tasarımı kurslarındaki eğitimlerini tamamlayan  kadınlar hazırladıkları ürünleri sundu. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerince açılan stantta, şiddete uğrayan kadınların kullanacağı KADES uygulamasına kayıt ve uygulamanın kullanımıyla ilgili bilgi verildi. Kermeste ev aksesuarları, örtüler, salon takımları, havlu, bohça, masa örtüsü, desen panoları, kolye ve gümüş takı tasarımları, geleneksel el sanatlarını yaşatan iğne oyası tülbent modelleri, giysiler vatandaşların beğenisini topladı.  

Galeri
📆 15 Mayıs 2022 Pazar 20:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR