MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » KARTAL’DA HUZUREVİNDE YILBAŞI KUTLAMASI
KARTAL’DA HUZUREVİNDE YILBAŞI KUTLAMASI

Kartal Belediyesi yılın son gününde huzurevinde yaşayan vatandaşları unutmadı ve onlarla bir araya geldi.

 

 

Kartal Tatlı Hayat Huzurevi’nde yeni yılı karşılama ve yaş günü etkinliğine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kültür Müdürü Adem Uçar, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars ve sanatçı Özgür Doğan katıldı. Yılın son gününde Tatlı Hayat Huzurevi’nde kutlanan yılbaşı ve yaş gününde duygusal anlar yaşandı.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün  herkes ve herkesime hizmet için geliştirdiği projeleri anlattı ve  Kartal’da bulunan  yaşlılar için yürütülen çalışmalardan söz etti. Kimsesizler için evde yapılan bakım çalışmalarından örnekler veren Başkan Yardımcısı Gürer, Kartal’da huzurevleri ile iyi ilişkiler içinde bulunduklarını, Kültür Müdürlüğü olarak farklı etkinliklerle huzurevlerinde bulunan değerlerin güzel anlar yaşamasına vesile olduklarını ifade etti ve yılın son gününde huzurevinde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

Huzurevinde olanların dostlukları ve arkadaşlıkları yanında onlarla hizmet verenlerin de ciddi ve titiz çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade ederek yeni yıllarını kutladı. Kültür Müdürü Adem Uçar’da “Yılın son gününde bir huzurevinde yaşamın önemli bir kesitini oluşturan belli yaşa ermiş değerlerimizle bir arada olmaktan mutluyuz.” dedi.

📆 02 Ocak 2015 Cuma 11:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR