MENÜ ☰
ARTDUŞ
Mayıs 2026
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Yarıyıl Tatilinde Çocukları Bekliyor
Yarıyıl Tatilinde Çocukları Bekliyor

Tüm öğrencilerin dört gözle beklediği yarıyıl tatili, Pendik’te dolu dolu geçecek. Tatil boyunca hem Bilim Merkezi hem de 5 noktadaki Aile Çocuk Eğitim Merkezleri uzay yolculuğundan ebru sanatına, motorlu arabadan gemi yapımına pek çok ücretsiz etkinlikle  çocukları bekliyor.

Pendik Belediyesi, çocukların 15 günlük tatillerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri amacıyla onları bilimin eğlenceli dünyasıyla buluşturacak çeşitli programlar  hazırladı.  Çocuklara hoşça zaman geçirtecek çalışmalar, Sülüntepe Mahallesi Şehit Burhan Öner Spor Kompleksi bünyesinde hizmet veren Bilim Merkezi ve bu yıl içinde robotik ve deneysel atölyelerin kurulduğu Aile Çocuk Eğitim Merkezlerinde gerçekleşecek.

Bilim Merkezinde Yarıyıl Etkinlikleri

2017-18 Eğitim-Öğretim Yılında açılan ve üç ayda 10 binden fazla öğrencinin gezdiği Pendik Belediyesi Bilim Merkezi, yarıyıl tatilinde de kapılarını öğrencilere açıyor.  22Ocak-1 Şubat tarihleri arasındahafta için her gün Uzaya Yolculuk, Keşif Küresi, LED Işık, Origami, Elektronik Devre ve Lehim gibi çeşitli atölye gösterileri yapılacak.  Etkinliklerin yanı sıra 50 çeşit düzenek ve deneysel ekipmanın bulunduğu merkez, çocuklara gezdiriliyor. 6-14 yaş arası yapılan etkinlikler için belediyenin WEB sitesinden online kayıt yaptırılabiliyor. Atölye etkinlikleri kontenjanla sınırlı olurken geziler için kontenjan sınırı bulunmuyor. Bilim Merkezi yarıyıl tatili boyunca tüm çocuklara hizmet veriyor olacak. Cumartesi ve Pazar günleri ise ziyarete kapalı olacak.

📆 22 Ocak 2018 Pazartesi 11:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR