MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”Muammer Çelebiden Bizde Sizdeniz Mesajı”
”Muammer Çelebiden Bizde Sizdeniz Mesajı”

21 Mart Down sendromu Ve Farkındalık günü dolayısıyla Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi  Kartalda bulunan Masal Müzesinde Down Sendromlu çocuklarla biraraya geldi..

Farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen  Masal Müzesi gezisinde  (CHP) Kartal İlçe başkanı Muammer Çelebi ve yönetimi,Kartal İlçe Gençlik kolu Başkanı Tolga Gökçe, yönetimi ,(CHP) Kartal Kadın kolları yönetimi ,Masal Müzesi sorumlularından faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Down sendromlu çocuklarla vakit geçiren Muammer Çelebi, burada bulunmaktan memnun olduğunu belirterek, “Çocukların yüzüne bir gülümseme kondurabilmek bizim için önemli. Buradaki atmosferden çok keyif aldım ,Masal müzesi gezisini ,çocukları mutlu etmek için gerçekleştirdiklerini anlatarak, “Bu gezi tamamen onların gülümsemesi, keyif alması ile alakalı. Burada bulunmaktan, onları mutlu etmekten onur duyuyoruz. Biz onları seviyoruz, onlar da bizi seviyor.” diye konuştu.
Haber Foto:Nuray Yılmaz

 

 

 

Galeri
📆 21 Mart 2018 Çarşamba 17:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR