MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Akademi Nisa’nın Bu Haftaki Konuğu Doç. Dr. Ayşe Esra Şahyar Oldu
Akademi Nisa’nın Bu Haftaki Konuğu Doç. Dr. Ayşe Esra Şahyar Oldu
Ümraniye Belediyesinin paket eğitim programlarından Akademi Nisa’nın bu haftaki konuğu “Cahiliyeden İslam Toplumuna Hanım Sahabiler” konusuyla Doç. Dr. Ayşe Esra Şahyar oldu.

Ümraniye Belediyesinin paket eğitim programlarından Akademi Nisa’nın bu haftaki konuğu “Cahiliyeden İslam Toplumuna Hanım Sahabiler” konusuyla Doç. Dr. Ayşe Esra Şahyar oldu.

Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen programa Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Ümraniye Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emre Erkovan ve Akademi Nisa öğrencisi hanımlar katıldı.

Cahiliyeden İslam Toplumuna Hanım Sahabiler konusunu anlatan Doç. Dr. Ayşe Esra Şahyar; davet, tebliğ, cihat ve Hicret sürecinde hanım sahabelerin aldığı roller, ilmî ve sosyal hayata katkıları hangi istikamette oldu? Hanım sahabiler cahiliye toplumundan İslam toplumuna geçiş döneminde ne gibi roller almışlardı? İslam toplumunun teşekkülüne hanım sahabilerin katkıları neler olmuştur? gibi birçok soruya yanıt aradı. Ardından Doç. Dr. Ayşe Esra Şahyar’ın hanımların sorularını yanıtlamasıyla program son buldu.

📆 10 Aralık 2018 Pazartesi 22:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR