MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinden Başkan Gökhan Yülsel’e Ziyaret.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinden Başkan Gökhan Yülsel’e Ziyaret.


Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğin’den Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e Tebrik ziyareti.

Şube Başkanı Oktay Kaya Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i ziyaret ederek Hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kaya ziyaretle ilgi düşüncelerini bildirdi,31 Mart 2019 Mahalli seçimlerinde Kartal Belediye Başkanı seçilen Sayın Gökhan YÜKSEL’İ makamında ziyaret ederek tebrik ettik ve görevinde başarılar diledik.Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretimizde, bizlere hitaben “sizler benim ailemsiniz” demesi, protokol dışı içtenlikle abi diyerek konuşması bizleri çok mutlu etti.
Kartal Belediye Başkanı Sayın Gökhan YÜKSEL’E önceki dönemlerde ŞEHİT AİLELERİ ve GAZİLER olarak Kartal Belediyesinden gördüğümüz yakın ilginin bu dönemde de devam edeceğine inandığımızı ifade ettik.
Kartal Belediye Başkanı Sayın Gökhan Yüksel’ de konuşmalarında, Kartal Belediyesi olarak daima yanımızda olduklarını , olmayada devam edeceklerini belirttiler.Kartal Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Yüksel’e ziyaretimiz boyunca bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alaka için yönetim kurulum , Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz adına çok teşekkür ederim dedi.Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi üyeleri adına 
Gazi 
Oktay KAYA 
Şube Başkanı

📆 28 Nisan 2019 Pazar 01:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR