MENÜ ☰
ARTDUŞ
Mart 2026
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Toplum » Kullanmadığınız kıyafetleri bu kumbaralara atın
Kullanmadığınız kıyafetleri bu kumbaralara atın

Pendik Belediyesi şehrin dört bir yanına kullanılmış kıyafet, tekstil ve ayakkabıların atılabileceği kıyafet kumbarası yerleştiriyor. Kumbaralarda toplanan kıyafetler geri dönüşümde değerlendirilerek başta otomobil ve yalıtım olmak üzere birçok sektörde kullanılacak.

İlk etapta muhtarlıklara ve Pendik Çarşı’ya yerleştirilen kıyafet kumbaralarından daha sonra kültür merkezleri ve cami avluları gibi yoğun bölgelere yerleştirilecek. İlçe genelinde toplamda 300 adet yerleştirilmesi planlanan kıyafet kumbaralarına vatandaşlar kullanmadıkları her türlü kıyafet, tekstil ve ayakkabı eşyalarını atabilecek. Kumbaralarda toplanan kıyafetler daha sonra geri dönüşüme gönderilecek. Atıklar daha sonra başta otomobil ve yalıtım malzemeleri olmak üzere birçok sektörde kullanılacak. Böylece hem çevrenin korunması hem de ekonominin kazanması adına önemli bir adım daha atılmış olunacak.

📆 21 Aralık 2019 Cumartesi 00:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR