MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » TÜRK KIZILAYI 152 YAŞINDA
TÜRK KIZILAYI 152 YAŞINDA

Türk Kızılayı 152.Yıl dönümünü kutladı .

Kartal Kızılay Şubesi Türk Kızılayı’ın 152. Yıl dönümü nedeniyle etkinlik düzenledi.

Kartal Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Özkul ve yönetim kurulu üyeleri Kartal Ankara caddesinde basın açıklaması yaptı.Açıklma sonrasında Caddede bulunan vatandaşlara gül hediye ettiler .

Basın açıklamasını Kızılay Kartal şube başkanı Hüseyin Özkul yaptı.
Özkul,basın açıklamasında Türk Kızılay’ın 152 senedir Türk milletini temsil eden çalışmalar içinde olduğunu belirtti.

Türk Kızılay’ın, Türk milletinin yardımseverlik, merhamet, şefkat ve dayanışma hasletlerinin sembolü olduğunu vurgulayan Özkul,Türk Kızılay’ın özverili ve etkili bir şekilde yürüttüğü sınır tanımayan hizmetleriyle bu alanda dünyanın saygın kuruluşları arasındaki yerini aldığını vurguladı.

“Ayrım gözetmeksizin tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında olan, afetlerin olumsuz etkileri sonucu açılan yaraları saran Türk Kızılay’ın, bundan sonra savaş ve doğalda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye ve dünya barışına katkı sağlamaya devam edeceğine inanıyorum.” ifadesini kullandı.

Hüseyin Özkul,açılamasına şu ifadelerle devam etti,”Kızılay, sınır tanımayan faaliyetleri dolayısıyla hem uluslararası yardım kuruluşları arasında güvenilirliği ve itibarıyla ön plana çıkmış hem de milletimizin gönlünde önemli bir yer edinerek, ülkemizin yüz akı olmuştur. Zor şartlar altında kalan her bir insan için umut ve güven kaynağı olan Kızılay, Türk milletinin ‘insan odaklı medeniyet anlayışının’ somutlaşmış halidir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığım Türk Kızılay’ın kuruluşun 152. yıl dönümünü kutluyor, tüm gönüllülerini en kalbi duygularımla selamlıyorum”dedi.

Kızılayın 152 . Yıl dönümü etkinliğine ,Kartal Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Özkul, Kzılay Yönetim kurulu üyeleri, Yavuz İçmeli,Kemal Berk,Ak parti Kartal belediye meclis üyesi, İBB Meclis Üyesi Arzu Şimşek Öğüt ,Kartal Kızılay Şubesi kadın kolları, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Galeri
📆 11 Haziran 2020 Perşembe 19:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR