MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ağustos 2026
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi Ekiplerinden Devrilen Ağaca Müdahale
Kartal Belediyesi Ekiplerinden Devrilen Ağaca Müdahale

Kartal’da özellikle yüksek kesimlerde etkili olan ve gece saatlerinde şiddetini artıran kar yağışı sebebi ile Fen İşleri, Destek Hizmetleri, Temizlik İşleri, Sivil Savunma, Park ve Bahçeler ile Zabıta Müdürlükleri’ne bağlı ekipler, tam kadro çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında ilçe genelinde gün boyunca teyakkuzda olan ekipler, gelen bir ağaç devrilme ihbarı üzerine anında harekete geçerek duruma müdahale etti.

Yakacık Çarşı Mahallesi Nizam Sokak’ta meydana gelen olayda park halindeki araçların üzerine devrilen ağaç, Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Sivil Savunma Müdürlüğü ekiplerinin gün boyunca devam eden titiz çalışması sonucu temizlendi. Devrilen ağaç sebebi ile yıkılan elektrik direğine ise Ayedaş ekiplerince müdahale edildi.

Kartallı vatandaşlar, yoğun kar yağışı sebebiyle karşılaştıkları olumsuz durumlarla ilgili şikâyet ve önerilerini, 7 gün 24 saat çalışma prensibi ile hizmet veren 444 4 578 numaralı hattan Kartal Belediyesi Komşu İletişim Merkezi’ne iletebilirler.

Galeri
📆 17 Ocak 2021 Pazar 15:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Loading ...

PİYASALAR