MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Muammer Çelebi ”Kartal’ı yönetmeye talibim”
Muammer Çelebi ”Kartal’ı yönetmeye talibim”

CHP’den Kartal Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıklayan Muammer Çelebi, “Daha İyisini Yapmak, Hizmetleri Daha Üst Noktalara Taşımak İçin Adayım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal’da bulunan Vesta Restoranda basın mensuplarının katılımıyla Kartal Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı. Çelebi yaptığı açıklamada, mevcut yönetimin iyi ve başarılı işler yaptığını ama kendisinin daha iddialı olduğunu ve daha iyisini yapmak için aday olduğunu vurguladı. Örgütün adayı olduğunu söyleyen Çelebi; kimsenin telkiniyle değil örgütteki arkadaşlarımın talepleri doğrultusunda büyük bir iddia ile aday olduğunu söyledi.

“BEN ÖRGÜTÜN ADAYIYIM”

Örgütün adayı olduğunu vurgulayan Kartal Belediyesi Başkan Aday Adayı Muammer Çelebi; “Örgüt arkadaşlarımın beni desteklemesi ve orada görmesi nedeniyle ben aday oldum. CHP Kartal İlçe Örgütü bu anlamda benim arkamda” dedi.

İlçe başkanı olduğum süre içerisinde hem içerde hem dışarda bütünleştirmeyi sağladığının altını çizen Çelebi; “Siz siyasette barışı ve huzuru getiremezseniz, toplumda da barışı ve huzuru getiremezsiniz. Benim bundan sonraki şiarımda bu olacak. Kartal’da yüzü halka dönük bir belediye başkanı olacağım. Ben Kartal’da yaşayan tüm yurttaşlarımızın belediye başkanı olacağım. Ben Kartal Belediye Başkanı olduğum zaman şimdiye kadar yapılan yatırımları daha da arttırarak devam edeceğim. Bugün Kartal’da tabi ki hizmet yapılıyor. Ama ben bir iddia ortaya koyuyorum. Diyorum ki ben bunu on basamak daha yukarı taşıyacağım” dedi.

“KAPIM HERKESE AÇIK OLACAKTIR”
Hayali projeler ile halkın karşısına çıkmayacağını vurgulayan Çelebi; “Kartal halkının mutlu olacağı işler yapacağım. Hayali projeler ile karşınıza çıkmayacağım. Kartal halkını rahata kavuşturacak projeler ile geleceğim. Ben belediye başkanı olduğum günden itibaren kapım herkese açık olacak. Ben halkın ve STK’ların ayağına gideceğim. Onların sorunlarını dinleyeceğim. Şeffaf ve katılımcı bir yönetim sergileyeceğim” dedi.

“KARTALI, KARTALLILARLA YÖNETECEĞİM”

Muammer Çelebi, Belediyede liyakate büyük önem vereceğini söyleyerek; “Belirli zaman aralıklarda kurum içerisinde performans analizleri yapılacak. Bunun sonucunda performansta kriterlerine uygun arkadaşlarımız görev alacak. Performansa uygun olmayan arkadaşlarımıza bu görevler verilmeyecektir. Bunun için çok doğru bir kadro hazırlayacağım. Belediye başkanı kurumların başına liyakatli kişileri getirmeli ve kendisi onları koordineli bir şekilde çalıştırmalıdır. Bende bu nitelikte ve kabiliyetteyim. Bunu hep beraber başaracağız. Ayrıca bunları yaparken asla dışardan birilerini getirmeyeceğim. Bunların başına Kartallı kardeşlerimi getireceğim” dedi.

Muharrem Çelebi, adaylık açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Ayrıca Çelebi 25 Kasım Cumartesi günü adaylık başvurusunu CHP Kartal İlçe Başkanlığına vereceğini de sözlerine ekledi.

Galeri
📆 23 Kasım 2023 Perşembe 18:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR