MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzla Meclisine Güçlü Aday Münir Yıldırım
Tuzla Meclisine Güçlü Aday Münir Yıldırım

Tuzla Meclisine Yakışan Aday; Münir Yıldırım
31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti’den Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayları başvurularını yapmaya devam ediyor.

Yıllardır Tuzla’da ikamet eden Münir Yıldırım da Meclis Üyesi Aday Adaylık Başvurusunu ilçe başkanlığına gerçekleştirdi. Muşlu kanaat önderleri, Federasyon ve STK Başkanları, Üyeleri ve AYDEF (İstanbul Anadolu Yakası Doğu ve Güneydoğulular Federasyonu) büyük desteğini alan Yıldırım, Muşluların da sesi olmayı hedefliyor.

GENÇ YAŞTA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI
Aslen Muş’lu olan Yıldırım, yıllardır Tuzla’da ticaretle uğraşırken birçok alanda başarılı işlere imza attı. Yıldırım, ticaret yaptığını, Sağlık Bakanlığın bünyesinde sertifikaları olduğunu, sağlık sektöründe yerli ve milli kan grublama ve PCR Test Kiti Üreten 7 bölgede ve 30 ülkeye ihracat yapmakta olduğunu ifade etti. AK Parti’den Tuzla Belediyesi Meclis Üyesi Aday adayı olan Münir Yıldırım, ticari sektörde elde ettiği tecrübeyi Belediye Meclis Üyesi olarak hizmete dönüştürmeyi hedeflediğini dile getirdi.

İLÇEMİZE VE PARTİMİZE HER ZAMAN HİZMET EDECEĞİM
1992 doğumlu olan ve iyi derecede İngilizce bilen Münir Yıldırım, adaylık başvurusunu sonrasında yaptığı açıklamada; “Allah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ilçemize ve partimize her zaman hizmet etmeyi nasip etsin inşallah. Bizleri bu hizmet yolculuğunda yalnız bırakmayan başta değerli aile büyüklerim, bize eşlik eden bütün dostlarıma, her zaman yanımızda olan gençlerimize saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konya Selçuk Üniversitesi İşletme Fakültesinde Yüksek Lisans bitiren, dünyada sadece 8 firmadan birisi olan Red Cell Biyoteknoloji A.Ş’de 6 yıldır finans ve muhasebe bölümünde müdür olarak faaliyetlerine devam eden aday adayı Yıldırım, eğitim şehri Tuzlamıza elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın açıklamalarında bulundu.

📆 13 Aralık 2023 Çarşamba 12:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR