MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » “Kerbela şehitleri ve Hz. Hüseyin Kartal’da anıldı”
“Kerbela şehitleri ve Hz. Hüseyin Kartal’da anıldı”

Kartal Belediyesi ve Cemevi Vakfı işbirliğiyle, Muharrem ayının 10´uncu günü dolayısıyla Kartal Cemevi Vakfı bahçesinde Kerbela şehitleri ve Hz Hüseyin’i anma etkinliği düzenlendi.

Muharrem ayının 10’uncu gününde meydana gelen ve Muharrem ayını mateme çeviren Kerbela olayının anıldığı programa, Kartal Belediyesi Başkanı Gökhan Yüksel,Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı,Kartal İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı,CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ve yönetimi,Milliyetçi Hareket Partisi Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt ve yönetimi,Kartal Belediyesi Meclisi Meclis Başkan Vekili ÖzlemBulut, CHP Kartal ilçe başkan yardımcıları,CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Cendere Doğan, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş, Kartal Cemevi Dedesi Celal Özer ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı.

Programda konuşma yapan Kartal Cemevi Vakfı Başkanı Selami Sarıtaş, programın hazırlanmasına katkı sunan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’e teşekkür ederek tutulan orucun Allah katında kabulünü diledi. Kartal Belediyesi Başkanı Gökhan Yüksel ise Kartal Belediyesi olarak anma programlarına olan desteklerinin devam edeceğini belirterek tutulan oruçların kabulünü diledi.

Anma programında Türk Halk Müziği sanatçı Özden Irmak sahne aldı..

Galeri
📆 17 Temmuz 2024 Çarşamba 11:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR