MENÜ ☰
ARTDUŞ
Eylül 2024
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » AK Parti Atalar Mahalle Biriminden Aşure İkramı
AK Parti Atalar Mahalle Biriminden Aşure İkramı

AK Parti Atalar Mahalle Teşkilatı, Muharrem Ayı’nın bitmesi nedeniyle aşure ikramında bulunuldu.


AK Parti Atalar Mahalle Teşkilatında düzenlenen aşure ikramına, Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Aktaş, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Belediyesi AK Parti Başkan Adayı Hüseyin Karakaya, Kartal Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Kubilay Salih Vatandaş, AK Parti kartal Kadın Kolları Başkanı Hatice Albayrak, Mahalle Birim Temsilcileri, Topselvi Mahalle Muhtarı Haydar Singün ve vatandaşlar katıldı.


Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı yaptığı konuşmada Muharrem Ayı’nın önemine vurgu yaptı. Ortadoğu’da yaşanan gelişmelere değinen Çakıcı; “Milletimize ülkemize Allah güç kuvvet versin. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.


Aşure ikramı öncesi bir konuşma gerçekleştiren Hüseyin Karakaya, Ortadoğu’da yaşanan gelişmelere değindi. Karakaya konuşmasında; “Ortadoğu şu anda bir alev topu gibi yanıyor. Bu alev topunun ateşi ülkemize de sıçratılmak isteniyor. Cenabı Allah büyüklerimize basiret ve kolaylıklar versin. Bugün bizi burada toplayan herkese teşekkür ediyorum, Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.


Daha sonra söz alan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu ise Aşure gününün başta Alevi Bektaşi vatandaşlar olmak üzere tüm insanlığa barış getirmesini temenni etti.

📆 03 Ağustos 2024 Cumartesi 11:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR