MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ağustos 2026
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Maltepeli muhtarlara afet farkındalık eğitimi
Maltepeli muhtarlara afet farkındalık eğitimi

Maltepe Belediyesi’nce Maltepe’de hizmet veren 18 mahalle muhtarına ve azalarına yönelik olası afetlere karşılık “Afet Farkındalık Eğitimi” verildi.

Maltepe Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü’nce organize edilen eğitim Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Maltepe Belediyesi Afet İşleri Müdürü İdris Kemal Kartalkaya, Türkiye’nin deprem kuşağında bulunduğuna dikkat çekerek olası deprem ve afetlere karşı eğitimlerin önemine dikkat çekerek bu eğitimlere tüm vatandaşların katılım sağlamasını beklediklerini söyledi.

Kartalkaya katılımcılara afet öncesi hazırlık, afet sırası doğru davranış şekilleri ve afet sonrası iyileştirme faaliyetleriyle ilgili bilgilendirme yaptı. Daha sonra  Paramedik Uğur Yıldırım afetlerde karşılaşılabilecek kaza ve yaralanmalarda ilk müdahaleye yönelik eğitim verdi. Eğitimlere katılmak için 0 216 417 70 00 numaralı telefondan Afet İşleri Müdürlüğü’nden detaylı bilgi alınabilir. 

📆 17 Ekim 2024 Perşembe 10:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Loading ...

PİYASALAR