MENÜ ☰
ARTDUŞ
Nisan 2026
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » MERT POLAT TALEPLERİMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ ..
MERT POLAT TALEPLERİMİZDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ ..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ve beraberindeki heyet bugün Soğanlık Mahallesine kurulan çarşamba pazarında asgari ücretin en az 30 bin TL olması ve emekçilerin büyümeden daha fazla pay alması talebini dile getirdi.

Saha Çalışmasına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’de katıldı .Yüksel, pazar esnafı ile sohbet etti hayırlı işler diledi..Gökhan Yüksel, esnaf ve vatandaşlarla bire bir sohbetler etti.

İlçe Başkanı Mert Polat, yaptığı konuşmada, CHP’nin asgari ücretin 30 bin TL olması ve emeklilere de en az bir asgari ücret maaşı verilmesi talebiyle mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladı . Polat, “Bu taleplerimizden vazgeçmeyeceğiz” sahada olmaya ve vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz dedi .

📆 19 Aralık 2024 Perşembe 11:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR