
Kartal’ın köklü sivil toplum kuruluşlarından Doğu Karadenizliler Derneği, olağan genel kurulunu yoğun katılımla gerçekleştirdi.
Genel kurulda mevcut başkan İlker Aydın, üyelerin güvenini bir kez daha kazanarak yeniden başkanlığa seçildi. Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları öne çıkarken, yeni dönemde de güçlü ve deneyimli isimlerle yola devam edileceği vurgulandı.

Yeniden başkanlığa seçilen İlker Aydın, kendisine verilen destek için üyelere teşekkür ederek, derneğin sosyal ve kültürel çalışmalarını aynı kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.
Yeni dönem yönetim kurulunda dikkat çeken isimler yer aldı. Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Av. Hayri Doğruyol ve Dr. Dilek Kars yönetim kuruluna seçilirken, Gökhan Sabit Şentürk, Hamza Sönmez, Aslı Altınbaş ve Songül Aydın da yönetimde görev alan diğer isimler oldu.

Bir yanıt yazın