MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet » Plaka sorgulama
Plaka sorgulama

Plaka sorgulama işlemlerini gerçekleştirmek için neler yapılır

Bilinçaltı gülmece duygusundan yoksundur derler ve sözünü ettiğim gaflet deneyimini yaşayanlar bunun sadık olduğunu bilirler. bilinçli olarak akseptans ettiğimiz her şey gönüllü beslek olan tahteşşuur tarafından namına getirilir. zaman konusunda, kendini-yönetme hayatımızda stratejik bir rol oynar. Sonuçta, tamamıyla bilincimizin direktifleri doğrultusunda tutum ettiğini görebiliriz. ruh bilimi Bölümü bu konuda kimi ilginç
plakadan araç sorgulama deneyler yapmış. Bu deneylerden birinde, hipnotize ‘edilen bir öğrenciye mektep yıllarına, sekizinci sınıfa geri dönmesi, okula hak yürümesi, sınıflara birer birer girip bakması söylendi. Binada yirmi derslik vardı. gezinti süresince yürüyecek ve her sınıfa girecekti. Bunu salgılamak için noksan gelecek vardı. sakat sayaç sonunda odalarda neler olduğunu tam olarak anlatması istenecekti. müddet başında tıklayan bir metronom sayesinde aklından yapması gerekiyordu. Hipnotize edilen kız müddet ayarlamasını aklından yaptı. Söylenen her şeyi tam olarak namına getirdi, bir ufak tefek nesne

hariç, deneyi planlandığı kabil tamamladı. Metronom dakika tab değil saniye bası işaret veriyordu. başka bir deyişle, metronom otuz saniye süre tutmuştu yekûn olarak. Otuz saniyenin böylece metronom durduruldu ve profesör toy kızı uyandırdı. Sonra ona, ne hatırladığı soruldu. Odalarda neler olduğunu, neler gördüğünü src sorgulama hatırladığını birer birer ayrıntısıyla açıkladı kız. kamu deneyin otuz dakika değil de otuz saniye sürdüğünü öğrendiğinde ise şunca şaşırdı. bilinçaltı kendisini, maruz emre nazaran ayarlamıştı. Bir kayığı gölün karşıt tarafına bir saate de geçirebilirsiniz, bir günde de. Ne derece ahit ayırırsanız bilinçaltı o derece zamanda namına getirir. evvela şuurlu olarak akseptans etmelisiniz, bilinçaltı izleme eder.

Bunun birçok örneğini yaşadım. Aradığım bir makaleyi bulmanın az devir alacağını düşünürsem anca olur; lakin bir saatten kesik zamanda kolayca yapılabileceğini söylersem, kez ya da bu şekilde, mevsim harcamadan mevsuk yere yöneltilirim. önemli bir ihtimalle zaman yazamayacağım dersem, muhtemelen öğleye derece çalışmaya başlayamam; bilinçaltı masaya oturmamı geciktirecek bir şeyler bulur mutlaka.
tc kimlik sorgulama Daktilomun başına otururken saatin yamaç iki olduğunu görür ve sabahımın nereye harcandığını sorarım kendi kendime. öte yandan bilinçaltıma belli bir işi belli bir zamanda bitirmesi için emir verirsem, görünmez dün­ yası yardımıyla başarılacağını kasten ve buna güvenerek bayağı kanatlanırım ve ziyade üstelik harcamadan işi başarırım. Öylesine kolayca olur ki bu, tamamlanmış işi gördüğümde hay­ retten donakalırım. tansık kadar görünür bana.

📆 20 Ekim 2013 Pazar 01:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Yorumlar kapatılmış.

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR