MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Politika, Üsküdar » 1 KASIM SEÇİMLERİNDE BİRİNCİ SINIF DEMOKRASİNİN GELEBİLMESİ İÇİN DOĞRU ADRES CHP!”
1 KASIM SEÇİMLERİNDE BİRİNCİ SINIF DEMOKRASİNİN GELEBİLMESİ İÇİN DOĞRU ADRES CHP!”

Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, 1 Kasım seçim çalışmaları çerçevesinde İstanbul Üsküdar’da İlçe Başkanı Erdoğan Altan, İlçe yöneticileri ile birlikte yaptığı seçim çalışmaları esnasında dernekleri ziyaret etti, Üsküdar sahilindeki seçin standında yurttaşlarla sohbet etti; canlı billboard eylemine katıldı.

 
Seçim çalışmaları kapsamında Üsküdar ilçesinde güne Üsküdar sahilinde yurttaşlara seslenerek başlayan Yakup Akkaya; Seçim standında yurttaşlarımız ile sohbet ettikten sonra seçim vaatlerini daha fazla kişiye duyurabilmek için canlı billboard oldu ve billboardlar ile CHP’nin seçim vaatlerini halka gösterdiler.

 
Aksam Karacaahmet Sultan Derneğinde Alevi yurttaşlarımız ile oruç açan ve daha sonra Ordu ili Mesudiye İlçesi Çardaklı Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneğini İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ile ziyaret eden Akkaya burada yaptığı konuşmasında; ” Sandığa gitmek demokrasinin gereğidir.

 

Örgütlü toplum ve davranış biçimi eğitim kadar şarttır. Barış mitingine yapılan saldırıyı ve terör olaylarının hepsini lanetliyorum. Yaralı olanlara Allah’tan acil şifalar diliyorum. Artık bir daha annelerin gözyaşı dökmesini istemiyoruz.” Dedi.

 
Bugünün Türkiye’sinde 7 milyon ailenin yoksulluk yardımı aldığını ifade eden Akkaya;” Bugünün Türkiye’si tarım da dâhil olmak üzere dışa bağımlı hale getirilmiştir. Hem vatandaşların hem de yatırımcıların Türkiye ekonomisine güveni kalmamıştır. Ancak tüm bunların çaresi vardır. Bunları çözmek için Mecliste sesiniz temsilciniz olmak arzusundayız .” diyerek 1 Kasım seçimlerinde; Birinci sınıf demokrasinin gelebilmesi için doğru adresin CHP olduğunu belirtti.

📆 16 Ekim 2015 Cuma 13:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR