MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Kartal’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Kartal’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Kartal’da düzenlenen törenle kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Kartal’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.


Denizcilik ve Kabotaj bayramı Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde Marina Dragoz yelken ihtisas kulübünde kutlandı .

Düzenlenen törende bir konuşma yapan YÜKSEL
Gençlerimizin ülkemizi iyi derecelerle temsil edeceklerine inanıyorum “

Tören sırasında konuşma yapan Kartal Belediyesi Başkanı Gökhan Yüksel, “Biz her yıl olduğu gibi bu yıl da Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı gençlerimizle kutladık. Bu ülkeyi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, denizlerimizde de bağımsızlığın, hür yaşamanın bir simgesi olarak Kabotaj Bayramı’nı 1926 yılında adeta emperyalistlerden sökerek Türk milletine armağan etti.

Hem yerel hem de il bazında; belki de giderek uluslararası arenada bu gençlerimizin yetenekleri sergilenir ve dünya çapında da bu sporcularımız yarışır.

Bizler bu anlamda ilerleyen yıllarda burada her yıl Denizcilik ve Kabotaj bayramını daha çoşkuyla kutlayacağız buna inancım tam . Gençlerimizin ülkemizi iyi derecelerle temsil edeceklerine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Törene Kartal Belediye Başkan’ı Gökhan Yüksel ve Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Adem Uçar, Ali Apaydın, İmam Aydın, CHP Kartal İlçe Başkan’ı Efeendi Argunşah,İYİ Parti Kartal İlçe Başkan’ı Fuat Onbaşılı ve Yönetimi, İYİ Parti Meclis Üyesi Mukadder Gürcan,DP İstanbul İl Başkan’ı Eray Arda,KASK Başkan’ı Naser Süleymanoğlu, CHP Kartal eski İlçe Başkanlarından Erdal Kıskanç, Meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

📆 02 Temmuz 2020 Perşembe 00:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR