MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Manşet, Toplum » 15 TEMMUZ KAHRAMANLARI SEVDİKLERİ TÜRKÜLERLE ANILDI
15 TEMMUZ KAHRAMANLARI SEVDİKLERİ TÜRKÜLERLE ANILDI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği gecede, ünlü sanatçılar 15 Temmuz Kahramanlarının sevdiği türküleri seslendirdi.

 

Tarihin yazıldığı bu topraklarda 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde milletimizin kahraman evlatları yeni bir tarih yazdı. Bu milletin kahraman evlatlarının ruhu, heyecanı ve inancı onların çocukluğundan beri dinlediği türkülerle büyüdü, güçlendi ve pekişti. Bu türküler İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve Yavuz Bingöl Sanat Merkezi’nin koordinasyonuyla gerçekleştirilen gecede, ünlü sanatçılar tarafından seslendirildi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın ev sahipliği yaptığı gece İstanbul Kongre Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Programa Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İstanbul Valisi Vasip Şahin’in yanı sıra 15 Temmuz Şehitlerinin yakınları, gaziler ve aileleri ile İstanbullular katıldı.

Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe, Selahattin Alpay, Mustafa Yıldızdoğan, Zerrin Özer, Mustafa Keser, Coşkun Sabah, Cengiz Kurtoğlu, Yavuz Bingöl, Esat Kabaklı, Bedri Ayseli, Sami Özer, Gülay, Zara, Fettah Can ve Mustafa Ceceli gibi değerli sanatçılar demokrasi şehitlerimizin sevdiği türküleri seslendirdi.

Etkinlikte Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Suriyeli ve Türk çocuklardan oluşan koroyla birlikte türkü söyledi. İbrahim Sadri ve Kerem Alışık’ın şiirleriyle renk kattığı gecede duygusal anlar yaşandı. Geceye katılan vatandaşlar, Türk Bayrakları eşliğinde; vatan, cesaret, sevda, birlik ve fedakarlık kokan türkülere eşlik etti.

İzzet Altınmeşe, Zerrin Özer, Mustafa Keser, Kutsi, Coşkun Sabah, Fettah Can ve Mustafa Ceceli; 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminin sokaklara çıkarak iradesini ortaya koyan Türk Milleti’nin fedakarlığıyla önlendiğine dikkat çekerek, şehitlere rahmet gazilere acil şifalar dilediler.

📆 03 Ekim 2016 Pazartesi 10:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR