MENÜ ☰
ARTDUŞ
Haziran 2024
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » 19 MAYIS ORTAOKULU’NDA ÖZEL SERGİ
19 MAYIS ORTAOKULU’NDA ÖZEL SERGİ

Görsel Sanatlar Öğretmeni Nergis Gürgen ses getirecek bir Yıl Sonu Resim Sergisi düzenledi. Öğrencisi Alperen Alp ise yeteneğiyle beraber ilk Kişisel Resim Sergisi’ni gerçekleştirmiş oldu.

Erzurum’da bulundan 19 Mayıs Ortaokulu’nda Görsel Sanatlar Öğretmeni Nergis Gürgen öğrencileriyle beraber Yıl Sonu Resim Sergisi düzenledi.Özel öğrencisi olan Özel çocuk Alperen Alp ise Karakalem çizimleriyle ve yağlı boya tuvalleriyle ilk Kişisel Resim sergisini gerçekleştirmiş oldu. 

Serginin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’da katıldı. Kurdele kesimiyle beraber açılan sergi, öğrencilerin Kemanları ve besteleriyle beraber herkesin beğenisini kazandı. Erzurum’da yaşayan Alperen Alp 14 yaşında özel gereksinimli bir birey resme olan ilgisi 3 yaşında başladı. Annesi Müşerref Alp bu ilgisini fark etti ve görmezden gelmeyip maddi ve manevi desteğini oğlundan asla esirgemedi. Ailesinin desteği yeteneğinin gelişmesinde büyük bir rol oynadı. 

Bu yolda sadece ailesiyle ilerlemedi, eğitim gördüğü 19 Mayıs Ortaokulu’nun Görsel Sanatlar Öğretmeni Nergis Gürgen’de Alperen’le özel olarak ilgilendi. Sergiyi açmasında ki en büyük destekçisi Nergis Öğretmen oldu. Görsel Sanatlar Öğretmeni Nergis Gürgen : 


“Anaokul öncesinden beri Alperen resim yapan bir çocuk, bizim tanışmamız ortaokul sürecinde oldu. Bu sene de 8. Sınıf öğrencimiz ve Güzel Sanatlar Lisesi’ne hazırlandı. Resim kursumuza devam ettik beraber. Çok fazla sayıda eseri var burda sadece spesifik seçki yaptık kendisine bir hatıra olsun diye kendisine bir kişisel sergi de yapmış olduk.”

📆 18 Mayıs 2024 Cumartesi 11:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR