MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul

İSTİKRAR İSTİYORUM” DİYEREK OY İSTEYENLER ASIL İSTİKRARSIZLIĞI GETİRENLERDİR!..”

 

 

Genel Başkan Yardımcısı Yakup AKKAYA; ” Anket sonuçlarında gördükleri netice sebebiyle; kaybetme korkusundan; 400’ü vermezsen “kaos olur” ile başlayıp; “276’yı vermezsen Beyaz Toros gelir”e düştüler.”

 

 

Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında İstanbul’da Darphane işçilerini ziyaret etti; Kavacık’taki Talia Düğün Salonu’nda organize edilen etkinlikte Ordu’lu hemşehrileri ile biraraya geldi.
Darphane ziyaretinde işçiler ile öğlen arasında sohbet eden Akkaya; “işçilerin, emekçilerin hak ve özgürlüklerinin AKP’nin 13 yıllık iktidarında 12 Eylül yasalarının da gerisine düştüğünü belirterek; yasakçı, baskıcı, bir çalışma anlayışı AKP eliyle bütün emekçilerin üstüne bir kabus gibi çökmüştür.” dedi.

 

 
Akkaya işçilere “Biz söz veriyoruz; CHP İktidarında mutlaka “İşçinin alın teri kurumadan ücreti ödenecektir. “ sözünü verdi.
Fabrika ziyaretinden sonra KESK’e bağlı Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası’nı ziyaret etti ve Ankara’da yaşanan katliamda ölen “Barış Şehidi” ; BTS üyeleri için başsağlığı diledi.

 

 
Yakup Akkaya akşam Beykoz İlçe Başkanı Şevket Arıkan tarafından Kavacık Talia Düğün Salonu’nda organize edilen gecede Ordu’lu hemsehrileri ile biraraya geldi.

 
Akkaya hemşehrilerine şöyle seslendi:
“İstikrar İstiyorum” diyerek oy isteyenler asıl istikrarsızlığı getirenlerdir. İşte 13 yıllık AKP hükümetinin ülkemizde sağladığı istikrar :
Uludere: 34 ölü
Reyhanlı: 54 ölü
Ermenek: 18 ölü
Soma: 301 ölü
Suruç: 33 ölü
Ankara Katliamı: 102 ölü
2015 yılının ilk 9 ayında iş cinayetine kurban giden işçi sayısı: 1317
13 yılda toplam iş cinayetine kurban giden işçi sayısı: 16058 (Eylül ayı sonu itibariyle)
20 Temmuz’dan bu yana şehit düşen evlat sayısı: 171

 
Özetle; Ülke yönetiminde en büyük “istikrarsızlık” kaynağı AKP hükümetinin yönetim anlayışı olup; gerçek istikrarın sağlanması için bu kaynağın kökünden kazınması gerekmektedir ve unutulmamalıdır ki “İstikrarın” temel koşulu demokrasidir, barıştır, toplumsal refah ve huzurdur.

 

 

Eğer istikrar arıyorsak her gün ölen, cinayete kurban giden işçilerimize, şehit düşen evlatlarımıza bakın. AKP hükümetinin yanlış politikalarındaki istikrar yüzünden her gün bir bir ölüyoruz; artık her yer ağlayan ANA-DOLU! Evet ülkede yarının bugünden kötü olacağı konusunda istikrar sağlandı.
Şimdi Sayın Başbakan çıkıyor; “AK Parti iktidardan indirilirse buralarda terör çeteleri dolaşacak, beyaz toroslar dolaşacak. “ diyor ve adeta halkı tehdit ediyor.Özetle; Anket sonuçlarında gördükleri neticeler sebebiyle; kaybetme korkusundan; “400’ü vermezsen kaos olur” ile başlayıp; “276’yı vermezsen Beyaz Toros gelir”e düştüler.

 

 
1 Kasım seçimi farklıdır; çünkü bu seçimde özgürlüğü,demokrasiyi oylayacağız. Özgürce yaşamak istiyorsan tek adresin var: CHP! Bunun için herkesi sandığa davet ediyorum.”

 
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve 1.Bölge milletvekili adayı Yakup Akkaya ‘ yı desteklemek için Beykoz Kavacık’ta yaklaşık bin Ordulunun bir araya geldiği geceye İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, İl Başkanı Yardımcısı Ali Cihat Işık, CHP Parti Meclisi Üyesi İdrisYıldız, 24. dönem Milletvekili Oktay Ekşi, CHP Beykoz İlçe Başkanı Şevket Arıkan; Ordu- Mesudiye Dernekleri Başkanları ve üyeleri katıldı.

📆 21 Ekim 2015 Çarşamba 15:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR