MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika, Toplum » 2015 ANADOLU PARTİSİNİN YILI OLACAK
2015 ANADOLU PARTİSİNİN YILI OLACAK

Türkiye’nin umudu olmaya adayız sloganıyla yola çıkan Anadolu Partisi, yeni yılın hem partileri için hem de Türkiye Cumhuriyeti için çok daha farklı bir yıl olması adına ve 2015 seçimlerinde iktidar olmak yönünde’de çalışmaları sürdürüyorlar.

 
Parti Kurucusu ve Genel Başkan Yardımcısı Kartal’ın tanınmış iş ve Siyaset adamı Ali Turabi Artuç Türkiye’nin. kaybolmuş yıllarını, boşa geçirilmiş günlerini telafi etmek adına ve umudunu yitirmiş Türk Halkına umut olmaya geliyoruz diyerek sözlerine devam etti.

 
”Partimizin Örgütlendirme çalışmalarını hızla devam ettiriyoruz ve neredeyse Ülkemizin büyük bir bölümünde İl ve İlçe Başkanlıklarımız tamamladık.

 
Partimize oldukça yoğun bir ilgi ve katılımla karşı karşıyayız. Eksik olanı tamamlamaya geldik. Çalınmış hayallerin,daraltılmış yaşam alanlarını ve düşüncelerinin ,önü kesilmiş gençlerin,karamsarlaşmış beyinlerin ve yitirilmiş umutların sesiyiz biz tüm bunları sizlere GERİ iade etmek ve SİZİN sesiniz olmak için yola çıktık.

 
2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerde sizlerinde oylarıyla İktidar olmaya adayız. Mevcut Muhalefet Partileri gibi olduğumuz yeri koruyalım Meclise girelim, grubumuzu kuralım ve yeri geldiği zaman bir kaç beyanat verelim DEĞİL bizim amacımız.

unnamed
Biz Anadolu Partisi olarak herkesin kafasında oluşmuş olan başka Partimi var düşüncesini YIKIP evet Başka bir Parti var sizlere umut olan yepyeni genç ANADOLU PARTİSİ var demeye geliyoruz.

 
Deneyimli Siyasetçi kadrosuyla,tek düşüncelerinin Vatan’a hizmet etmek olanların birleştiği, Atatürk İlkelerine bağlı,Demokrat düşüncelerin hakim olduğu adeta yıkılmaz birer kale duvarı gibi sapasağlam dimdik ayakta durabilen,lekesiz,şaibesiz tertemiz gönüllerin birleştiği Partimiz 2015 yılında seçimlerde hakkettiği yeri alacak.

 
Mevcut Partilerin aldığı oyların yerini korumayacağı sağcısından da ,solcusundan da,kararsızlardan da alacağı oylarla minimum iktidar ortağı olacak olan Partimiz seçimler yaklaştıkça birilerinin uykusunu kaçırır hale gelmeye başladı.

 
Boş alanda at koşturmaya alışmış olan mevcut Hükümetin Siyasileri daha şimdiden Partimizin yükselişini görüp kendi aralarında ve siyasi kulislerde 2015 seçimlerini konuşmaya başladılar.

 
Var olan oy oranlarının verdiği cesaretle meydanlarda atıp tutan ,Hükümeti yönetenler ve sözde Muhalefet yapan diğer Partiler şimdiden kaybedecekleri oyların hesaplarını yapmaya başladılar.

turabi artuc 0000
BAKIN İKTİDAR YARIŞINA BU TABLO İLE BAŞLIYORUZ;

 

 

AK Partinin var olan oy oranı % 43/ Buradan alacağımız oy minimum : % 5

 

MHP’nin var olan oy oranı % 16/ Burdan alacağımız oy minimum : % 3
CHP’nin var olan oy oranı % 25/ Burdan alacağımız oy minimum : % 5

 
BDP’nin var olan oy oranı % 6

 
Kararsızların var olan oy oranı % 7,5/ Burdan alacağımız oy minimum : % 5

 
Diğerler dediğimiz baraj altında kalan Partilerin aldığı oy oranı % 2,5 ‘lar da.
Biz yarışa yukarıda verdiğimiz bu yüzdelerle başlayıp iktidara yürüyeceğiz ve yaklaşık %18’lik bir oy oranıyla Minimum iktidar ortağı olup 2015 Genel seçimlerinde Meclisteki yerimizi alacağız.

 

 
Hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağı yeni bir döneme giriyoruz.

 
Anadolu Partisi memnun olmadığınız bu düzeni değiştirmek ,Türkiye Cumhuriyetinin ve Halk’ının kaybettiklerini geri vermek için ,halkına hizmet etmeyi ilke edinmiş anlayışa sahip kadrosuyla milyon dolarlık uçaklarla değil,son model otobüslerle değil, gerektiğinde yaya ,gerektiğinde minibüslerle Halkıyla beraber bu değişimi sağlamak ve omuz omuza bir süreç başlatmak için yola çıktı.

 
İçinde bulunduğumuz koşulların ve ekonomik sıkıntıların bir bir üstesinden gelip Halkın gücünün ne olduğunu tekrar dünyaya kanıtlayacağız..

 

 

 

‘’ALLAH’’ yardımcımız olsun

 
Tüm Halkımıza Yeni yılda Mutlu,huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum.

 
Anadolu Partisi Genel Başkan yardımcısı

 
Ali Turabi Artuç

Galeri
📆 27 Aralık 2014 Cumartesi 17:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR