MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » 30 yıldır değişmeyen kaldırımlar ve asfaltlar!
30 yıldır değişmeyen kaldırımlar ve asfaltlar!

Kartal’ın en işlek caddelerinden biri olan ve minibüs yolu güzergahında bulunun Üsküdar Caddesi yıllardır değişmeyen bakımsızlığıyla göze çarpıyor.

 

 

Ana arter olduğu için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan cadde yolu,bölge esnafının defalarca şikayet etmesine rağmen yetkililer tarafından dikkate alınmadı.

kartal-tehlikeli-merdivenler

Yağmur yağdığında insanların kayıp düşmesine neden olan mermer merdivenler bununla kalmayıp engelli vatandaşların da hayatını zorlaştırıyor.

engellilerin-düsünülmedigi-kaldirimlar

Bölge esnafının ve eskiden beri Kartallı olan vatandaşların otuz yıldır değişmediğini iddia ettiği merdivenler,kaldırımlar ve yolun asfaltı, bunlarla kalmayıp İski su borularının da kötü bir biçimde dizayn edilmesi sonucu etrafa görüntü kirliliği saçıyor.

kartal-bakimsiz-merdivenler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bünyesinde olan ana harterdeki bu caddenin yollarının bir an önce ivedi bir şekilde yeniden düzenlenmesini ve engelli vatandaşları da düşünerek onların kullanabileceği yollar yapılmasını Kartal halkı adı adına yetkililere duyururuz.

Haberimiz yayınlandıktan bir saat sonra İBB Beyaz Masa, ” En kısa sürede tarafınıza dönüş yaparak,konuyla ilgili bilgiyi sizinle paylaşacağız. ” diyerek konuyla ilgili açıklama yaptı.

haberimize-ibbden-geri-donus-geldi

 

Foto-Haber: Halil Yılmaz

📆 28 Ocak 2015 Çarşamba 16:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR