MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » 30 YLLIK TECRÜBE ” AYCEREN SÜRÜCÜ KURSU”
30 YLLIK TECRÜBE ” AYCEREN SÜRÜCÜ KURSU”

Ayceren sürücü kursu 1991 ylında Kartal’da kurulmuş ve bölgesinde sektörünün önde gelen isimlerinden biri olmuştur…


30 yıllık köklü firmanın Kartal şubesi Müdürü Gülçin Sarıgöz bize Ayceren Sürücü kursu ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Kurucumuz İmam Aydın önderliğinde yolumuza devam ediyoruz diyerek sözlerine başlayan Gülçin Sarıgöz şöyle devam etti.


”Sadece ehliyet değil mutluluk dağıtıyoruz”

İstanbul’un Kartal, Maltepe ilçelerinde Kartal, Yakacık, Maltepe, Zümrtüevler ve Gülsuyu şubeleriyle 30 yıllık tecrübesi, deneyimli ve alanında uzman öğreticileri ile birlikte binlerce kursiyerine ehliyet sınavlarında başarıyı yakalamış ve sonrasında Sürücü Belgesi kazandırmış, bugün sektöründe bilinen ve tanınan isim olarak marka yapmış “AYCEREN SÜRÜCÜ KURSU” olarak aynı hizmeti siz değerli yeni kursiyerlerimize ve mezun sürücülerimize aynı kalitede hizmet vermeye gurur ve sevinç ile devam etmekteyiz.

Kurulduğu günden beri sektörün öncü ve marka isimlerinden biri olmayı başaran ve lider olma yolunda da emin adımlarla hızla ilerleyen AYCEREN SÜRÜCÜ KURSUMUZ tecrübelerine ek olarak yeni teknoloji ve alanında uzman eğitimci kadrosuyla, kursiyerlerine paket programlar ve ileri sürüş tekniği kurslarıyla yüksek standartta trafik ve sürücü eğitimi vermektedir. Gelişen ve yenilenen teknolojiyi yakinen takip edip, kursiyerlerine daha iyi hizmet vermeyi hedeflemiştir.

Nicelik ve nitelik bakımından kaliteli ve yüksek model eğitim yardımcı malzemeleri, simülatör ve son model eğitim araçları ile kursiyerlerine güvenli sürüş teknikleri kazandırmak, başkalarının haklarına ve önceliklerine, özellikle de başkalarına ve çevreye saygılı, trafikte özgüven kazanmış sürücüler yetiştirmek bizim öncelikli misyonumuzdur.

Ben kendimde sürücü kursu hocalığıda yapıyorum aynı zamanda,direksiyon eğitmenlik sertifikam var ama bu aralar çok yoğun olduğumuz için sadece iç işlerimi yapabiliyorum.


Benden hariç, Enver hocam,Cumali Hocam,Haydar Hocam,Abdullah hocam,Alirıza Can Aydın hocam kendisi aynı zamanda Müdür yardımcılığımızıda yapıyor onlarla beraber çalışıyoruz.


Araçlarımız 2017-2018 model’den başlayan yeni araçlar. Öğrencilerimiz zorluk çekmesin diye araçlarımızı yeni tutmaya dikkat ediyoruz.

MİSYONUMUZ
Eğitimde kaliteyi ön planda tutarak öğrencilerimizin başarılı ve kurallara uyan sürücüler olmalarını sağlamak. Öğrencilerimizin istek ve önerilerini dinleyerek bunlara cevap vermek. Kurum, personel ve iş disiplini bütünlüğü içerisinde ticari çıkar gözetmeksizin hizmet vermek. Güvenilir ve tercih edilir bir kurum olmak.


VİZYONUMUZ
Ayceren sürücü kursu her dönemde müşteri memnuniyetini ticari kaygılarının önünde tutarak, eğitimde kaliteyle tek olma yolunda emin adımlarla ilerleme amacındadır. Kurumumuz kuruluş amacının ve eğitim sorumluluğunun bilincinde, müşteri taleplerini ön planda tutarı, Türkiye?nin lider bir eğitim kurumudur.


KALİTE POLİTİKAMIZ
Dayanışma ve güven ortamını sağlayacak liderliği ve katılımı uygulayacağız. Herkesin kaliteden sorumlu olduğu mutlu bir eğitim yaratacağız. Kalite hedefleri ve ölçüm standartlarına uyacağız. Çalışanların sesini dinleyecek ve onların memnuniyetini sağlayacağız. Yeniliklere açık ve aldığımız kararlarda tutarlı olacağız.

E-SINAV UYGULAMAMIZ VE VİDEOLU DERSLERİMİZLE FARKIMIZI FARKETİRMEYE DEVAM EDİYORUZ.

BİZ BÖLGEMİZİN EN İYİSİYİZ, İDDİA ETMİYORUZ İSPAT EDİYORUZ…..

SİZE ÇOK UZAKTA DEĞİLİZ


Ayceren Kartal Şube
Adres: Yukarı Mahallesi, Egemenlik Blv. No:3, Kartal/İstanbul

Telefon: 0216 353 15 15

Email: kartal@ayceren.com

+90 533 145 80 15 ile WhatsApp’ta

Ayceren Maltepe Şube
Adres: Girne Mahallesi, Başöğretmen Cad. No:1 D:1, Maltepe/İstanbul

Telefon: 0216 399 56 45

Email: maltepe@ayceren.com

Ayceren Zümrütevler Şube
Adres: Zümrütevler Mahallesi, Tülin Cd. Çiğdem Sokak, No:6/A, Maltepe/İstanbul

Telefon: 0216 441 18 18

Email: zumrutevler@ayceren.com

Ayceren Gülsuyu Şube
Adres: Gülsuyu Mahallesi Eski Üsküdar Cd. 56/A, Maltepe/İstanbul

Telefon: 0216 441 58 58

Email: gulsuyu@ayceren.com

Ayceren Yakacık Şube
Adres: Cumhuriyet Mah. Kartal Cad. No:75/2, Kartal/İstanbul

Telefon: 0216 309 48 85

Email: aycerensuruckursu@gmail.com

📆 05 Temmuz 2020 Pazar 19:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR