MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Ebubekir Taşyürek,Karar Merci Halktır Halkla Savaşılmaz
Ebubekir Taşyürek,Karar Merci Halktır Halkla Savaşılmaz

Gençler Soruyor Ebubekir Taşyürek Cevaplıyor programında gençlerin sorularına cevap veren AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek; “Bugün Kartal’da yaşayan herkesin farklı talepleri ve sorunları var. 10 yıldır sorunları halının altına süpürülen Kartallılar,  sorunlarının çözümünü istiyorlar. Biz bunu görmezden gelemeyiz.

Bizim patronumuz millettir, karar mercii halktır, halkla savaşamayız” diye konuştu.İmar sorunlarıyla ilgili bir soruya cevap veren Ebubekir Taşyürek; “Bugün Kartal’ın her yerinde büyük imar sorunları var. Şehrin estetiğiyle vatandaşlarımızın taleplerini bir noktada buluşturarak, elimizi taşın altına koyarak ve konunun tüm taraflarıyla ortak çalışmalar yaparak, imarla ilgili sorunları çözmek zorundayız. Biz bu konuda üzerimize düşen ne varsa, sizin bir adım önünüzde ve sizinle beraber sorunları birer birer çözeceğiz” dedi.
Esas Engel Yüreklerdedir
Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında yapılan etkinliğe de katılan Taşyürek; esas engelin yüreklerde olduğunu söyleyerek, “Hepimiz, birer engelli adayı olduğumuzun bilinciyle engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak için üzerimize düşeni yapmakla yükümlüyüz.

Esas Engel Yüreklerdedir
Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında yapılan etkinliğe de katılan Taşyürek; esas engelin yüreklerde olduğunu söyleyerek, “Hepimiz, birer engelli adayı olduğumuzun bilinciyle engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırmak için üzerimize düşeni yapmakla yükümlüyüz. Bunun için bize lazım olan dünyevi makamlardan ziyade, yaradılanı Yaratan’dan ötürü sevme medeniyetinden aldığımız sorumluluktur” diyerek Down Sendromlu çocuklarla bowling oynadı.

Kartal Sosyal Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği’nin tekerlekli sandalye dağıtımına da katılan AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek,  engelliler için yapacaklarını proje olarak değil,  zorunluluk olarak kabul ettiklerini söyleyerek, engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için ellerinden gelenin fazlasını yapma sözü verdi.

Galeri
📆 23 Mart 2019 Cumartesi 00:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR