MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Asayiş, Etkinlikler, Gençlik, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » 73 SİNEMASI KAPANSIN DİYE EYLEM
73 SİNEMASI KAPANSIN DİYE EYLEM

73 SİNEMASINI KAPATALIM ,BİR İMZANIZ YETER
BATAKLIĞI KURUTMAK İÇİN BİR İMZANIZ YETER…!

Cevizli mahallesi Tamirhane caddesi üzerinde bulunan 73 sineması’nın gösterdiği fuhuş içerikli filmler ve semt sakinlerinden alınan bilgilere göre travestilerin mekanı olması ve burda travestilerle cinsel ilişkiye girildiği iddiasıyla bu sinemanın kapatılması için imza toplama kampanyası başlatılmış. Semt sakinlerinin kesinlikle istemediği bu sinema’ın kapatılması için bugün (06/Nisan/2014 Pazar) sinema önünde toplanılarak basın açıklamasında bulunuldu.

DSCF5940

Semtin sakinlerinin yaptığı basın açıklaması şöyle;
Güzel semtimizin değerli insanları

Bildiğiniz gibi semtimizde faaliyet gösteren 73 Sineması gayrı ahlakai film gösterimi ile yıllardır bir yara olarak içimizde bulunmaktadır. Son yıllarda bu işletme kötü gidişatını kabul edilemez boyutlara ulaştırmıştır.Artık sinema salonu eşcinsellerin buluşma ve fuhuş mekanı haline gelmiştir. Bu durum son yıllarda Polisin yaptığı 2 ayrı baskın ve kapatma kararıyla tescillenmiştir. Ayrıca bu gayri meşru ortamda meydana gelen kavgalar,yaralama ve ölümle sonuçlanan adli olaylar ve daha birçok kanunsuzluk huzurumuzu tehdit etmektedir.

DSCF5914
Bu rezaletin tamamen ortadan kaldırılabilmesi için ancak semt sakinlerinin imzalariyla topluca verilecek bir kapatılma dilekçesiyle mümkün olabilecektir.
Bu nedenle başlatmış olduğumuz imza kampanyasına katlımınız semtimizin geleceğine,gençlerimizin ahlaki yozlaşmasının önüne geçilmesine,huzurlu ve güvenli yaşam alanı idealimize yaklaşmamıza yapacağınıuz yatırım anlamına gelecektir.
Bunun için bir imzanız yetecek,imzalarınız bir araya gelerek büyük bir talep oluşturacak ve kanayan bu yaradan kurtulmamıza vesile olabilecektir.

Not: İmzalar Tamirhane Merkez Camii önünde açılacak standta toplanacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galeri
📆 06 Nisan 2014 Pazar 15:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR