MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » 8 Saat Aralıksız Yarışılacak Karting Dayanıklılık Kupası Tuzla’da Koşulacak
8 Saat Aralıksız Yarışılacak Karting Dayanıklılık Kupası Tuzla’da Koşulacak

2021 Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Karting Dayanıklılık Kupası, Tuzla Belediyesi’nin katkıları ve Tuzla Motorsporları Kulübü’nün organizasyonuyla Türkiye’nin en fonksiyonel parkı olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı içerisinde bulunan Karting Pisti’nde koşulacak

Türkiye’nin en fonksiyonel parkı olan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı içerisinde bulunan Karting Pisti’i önemli bir yarışa daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Tuzla Belediyesi’nin katkıları ve Tuzla Motorsporları Kulübü’nün organizasyonuyla 2021 Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Karting Dayanıklılık Kupası 31 Temmuz Cumartesi günü Tuzla’da koşulacak. Karting Dayanıklılık Kupası’nın 1’inci ayak yarışları saat 14.00’da başlayacak ve 8 saat aralıksız sürecek. Kupanın ilk yarışına 8 takım ve toplam 39 sürücü katılacak. Yarışa katılacak sürücüler arasında şu anda Türkiye Karting Şampiyonası’nda yarışan sporcuların yanı sıra Jason Tahincioğlu, Emre Şentürk, Kerem Zengin gibi eski şampiyon sürücüler ve kartinge yeni başlamış her yaştan yeni sporcular da bulunuyor.

PİT STOPLAR VE STRATEJİLER BÜYÜK HEYECAN KATIYOR

Karting dayanıklılık branşı hızın yanı sıra araçların ve sürücülerin dayanıklılıkları ve takım dayanışması gibi özellikleri de doğasında barındırıyor. Kupada genel klasman dışında yeni sürücülerden oluşan takımlar için teşvik kategorisi, şirket takımları için kurumsal kategori ve okullar için eğitim kategorisi de yer alıyor. Dayanıklılık yarışları sürücü değişiklikleri, pit stoplar ve stratejilerle büyük heyecan ve çekişme içinde geçiyor.

“TUZLA MOTORSPORLARI AÇISINDAN CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” İstanbul’un en özel pistlerinden bir tanesi olan pistimizde Haziran ayında Türkiye Karting Şampiyonası’na ev sahipliği yapmıştık. Şimdi de 8 saat sürecek, zorlu Dayanıklılık Kupası’na ev sahipliği yapacağız. Yine Ekim ayında Formula 1’e ev sahipliği yapacağız. Tuzla artık motor sporlarının cazibe merkezi haline geldi. Türkiye’nin en önemli karting organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Galeri
📆 30 Temmuz 2021 Cuma 22:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR