MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Kartal, Manşet, Toplum » CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ADNAN KESKİN’DEN ÖZ’E KUTLAMA.
CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ADNAN KESKİN’DEN ÖZ’E KUTLAMA.

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ADNAN KESKİN: “İLERİYE DÖNÜK PROJELERİNDEN DOLAYI BELEDİYE BAŞKANIMIZI KUTLUYORUM”

Kartal Belediyesi’nce sağlıklı sünnet projesi kapsamında yıl boyu sünnet olan çocuklar için düzenlenen Sünnet Şölenine katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, projeden dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz’ü kutladı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz ve CHP il ve ilçe yöneticileri yanında sünnet olan çocukların aileleri ve Kartalların katıldığı etkinlikte bir konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Adnan Keskin şöyle dedi: “Yerel yönetimler, belediyeler insanların doğumundan ölümüne kadar iç içe yaşadığı kurumlardır. En fazla yurttaşla beraber olan, yurttaşların sorunları ile muhatap olan kamu kurumlarıdır. Bu kurumlar, dünyadaki gelişmelere göre kendi hizmet alanlarını genişletebilmelidirler. Toplumun gereksinimlerine olumlu yanıt verebilmelidirler.

Bizler, Sosyal Demokrat Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilmiş olan belediye başkanlarımız, çağın ihtiyaçlarına, Türkiye’nin gereksinimlerine uygun bir şekilde böyle bir etkinlik düzenledikleri ve böylesi ciddi bir hizmeti sundukları için kendimi mutlu hissediyorum. Belediye Başkanımızı kutluyorum. Kamuda sünnet alanında yasal bir boşluk var. Belediye Başkanımız, mesleği gereği bu boşluğu iyi değerlendirip çocuklarımızı yaşam boyu ızdıraba sürükleyecek bir yaşantının önüne geçecek bir önlem almıştır.

Böylesine ileriyi gören bir yaklaşımda bulunduğu için kendisini kutluyorum.”
Şölende konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, toplu sünnetlerin sağlıksız ortamlarda yapıldığına dikkat çekerek “ Yıl Boyu Sünnet Projesini hayata geçirdik. Yerel yönetim olarak bunu 5 yıldır yapıyoruz. 7 bin çocuğu steril ve hijyenik hastane ortamlarında uzman doktorlar eşliğinde sünnet ettirdik. ‘Birgün yetkili bir yere gelirsem, sünnettin daha sağlıklı bir ortamda yapılması için uğraşacağım’ demiştim. Çünkü toplu sünnetler sağlıksız ortamlarda gerçekleştiriliyor. Ülkemizde eline çantayı alanın sünnet yaptığı koşullara karşı çocuklarımız sağlıklı, emin ellerde sünnet olsun ve ileriye dönük Hepatit B, C, AIDS gibi bulaşıcı kan hastalıklarına maruz kalmasınlar istiyoruz. Yıl Boyu Ücretsiz Sünnet Kampanyası’nı başlattık. Bu hizmetimizi 5 yıldır yürütüyoruz” dedi.

📆 18 Eylül 2013 Çarşamba 10:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR