MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Kartal, Manşet, Politika » Demokrat Parti Kartal’dan muhteşem iftar yemeği
Demokrat Parti Kartal’dan muhteşem iftar yemeği

Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar yemeğine ilgi büyük oldu ve yoğun bir katılım gözlendi.

Kartal Belediyesine ait ekolojik pazar alanında gerçekleşen yemeğe partililerin dışında diğer Siyasi partilerden ,Derneklerden ,Sivil toplum kuruluşlarından ve vatandaşlardan da  katılım oldu.
KARTAL DP’NİN İFTAR YEMEĞİ HERKESİ BİRLEŞTİRDİ.
Demokrat Partinin üst düzey yetkilileri GİK üyesi Fuat Kara,GİK üyesi Edip Çamlıgüney,MKK üyesi Adnan Sancak,Dp İstanbul İl Başkanı Ethem Kaan Çelik,Dp Maltepe İlçe Başkanı Gülay Ezibay ve Yönetimi,Dp Tuzla İlçe Başkanı Yaşar Taşkıran ve yönetimi,Kadıköy İlçe Başkanı Adem Çelik ve yönetimi,Pendik İLçe Başkanı Hikmet Uygun ve yönetimi,il yerel yönetimlerden sorumlu eski başkan yrd Nimet Bulut,Eski ilçe Başkanları, Güniyad Dernek Başkanı Şükrü Kontuk,Kartal Cem Vakfı Başkanı İsmail Saçlı,ve Kartal Belediye Başkanı Op.Dr Altınok öz ve Kartal Belediye Başkan yardımclıları ,DP eski Belediye Başkanı adaylarından Av.Mutlu Erkaya ,DSP Kartal eski Belediye Başkan adayı Orhan Nurman ve eski ilçe Başkanlarından Cafer Dere,Ahmet yazıcıoğlu,Nevzat Tuncal,Vuslat Balkış gibi isimler katıldı.
KARTAL BELEDİYE BAŞKAN’INA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR….
İftar yemeğinde bir konuşma yapan Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanı sedat Özkan konuşmasına İftar yemeğinin düzenlenmesinde gösterdikleri ve yemeğe bizzat katılan Kartal Belediye Başkanı Op.Dr Altınok Öz’e ve Kartal Belediyesi personeline teşekkür ederek başladı. Yemeğe katılan Partililerime ,eski İlçe Başkanlarıma bizleri yalnız bırakmayan Kartal Halkına ve diğer misafirlerimizede ve yönetimime de teşekür ederim dedi.. Kısa bir konuşma yapan Sedat özkan mikrofonu DP GİK üyesi Fuat Karaya verdi. Fuat Kara’da sözlerine gelen misafirlere teşekür ederek başladı ve Demokrat Partinin hala var olduğunu bu akşamki bu muhteşem iftarında bunun bir göstergesi olduğunu söyledi. Biz yılmadık ,yıkılmadık ve hala varız davamıza sahip çıkıyoruz ve Siyasi arenada eski yerimiz alacağız dedi.
Gece İftar yemeğini süsleyen müzikeşiliğinde bir süre daha devam etti ve son buldu.

📆 17 Temmuz 2013 Çarşamba 09:39   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR