MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek Koleji genç bayanlar yüzme takımı Sakarya’ya gitti.
Ahmet Şimşek Koleji genç bayanlar yüzme takımı Sakarya’ya gitti.

Yolunuz açık olsun, zaferle dönün.
Ahmet Şimşek Koleji genç bayanlar yüzme takımı Sakarya’ya gitti.

 
18- 19 Şubat tarihlerinde Sakarya’da yapılacak olan grup yarışmalarında Ahmet Şimşek Koleji’ni ve İstanbul’u temsil edecek olan Nisa Tuana Damgacı, Ece Eren, Sena Saka, Damla ekin, Sezin Tuna ve İzen Tuna’dan oluşan genç bayanlar yüzme takımı, Sakarya’ya gitti.

 
Ahmet Şimşek Koleji genç bayanlar yüzme takımı, Sakarya’da yapılacak yarışların sonunda gruptan çıkmayı ve Türkiye finaline katılmayı hedefliyor.
Sakarya yolculuğu öncesinde Ahmet Şimşek Koleji Yüzme Koordinatörü Nilay Şimşek, Anadolu Lisesi Müdürü Bora Esin, takım antrenörleri İ. Burak Sezgin ve Eren Süren’le birlikte kolejin kurucusu Ahmet Şimşek’i ziyaret eden sporcular, grup yarışmalarından iyi dereceyle döneceklerini söylediler.

 
“Dualarımız sizlerle.”
Ahmet Şimşek Koleji Genç Bayanlar Yüzme Takımı sporcularını tebrik eden ve kendilerinden başarılı sonuçlar beklediklerini dile getiren Ahmet Şimşek, “Siz bizim prenseslerimizsiniz, dualarımız sizlerle, cesur olun, yılmayın. İyi haberlerinizi bekliyoruz, orada heyecan yapmadan sadece başarıya ve sonuca odaklanın. Ayrıca, ülke olarak kötü bir dönemden geçiyoruz, yaşanan üzücü olayları görüyorsunuz. Sakın tek başınıza bir yerlere gitmeyin, takımdan ayrı hareket etmeyin, kenetlenin, yöneticilerinizin sözünden çıkmayın, haber vermeden kafanıza göre dolaşmayın. Sağlıkla gidin, mutlulukla ve iyi haberlerle dönün. Yolunuz açık olsun.” dedi.

📆 17 Şubat 2015 Salı 13:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR