MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » CHP’li meclis üyelerine 1 yıl ihraç
CHP’li meclis üyelerine 1 yıl ihraç

Cumhuriyet Halk Partisi, Kartal gündeminde aylardır tartışılan konu hakkında kararını verdi.

 
Esas Holding’in Kartal’da “park alanı” olarak geçen yeşil alanı diğer arazileriyle birleştirip konut ve ticaret alanı yapma isteğine karşı çıktıkları için disiplin kurulana sevk edilen 3 CHP’li meclis üyesi hakkında 1 yıl ihraç kararı verdi.

 
CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve Meclis Grup Başkan Vekili Taner Özdemir’in konu hakkında ki ifadelerini aldı. CHP Yüksek Disiplin Kurulu Dila Damla Öner, Gürbüz Çiftçi ve Medet Kıskanç için bir yıl ihraç kararı verdiler.

 
CHP’li seçilmiş meclis üyeleri Dila Damla Öner, Gürbüz Çiftçi ve Medet Kıskanç CHP grubuna katılamayacak ve partinin çalışmalarında yer alamayacaklar.

 

📆 18 Aralık 2015 Cuma 12:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR