MENÜ ☰
ARTDUŞ
Mart 2026
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Ümraniye » Semerkand Vakfı Dudullu Şubesin’den Başkan Hasan Can’a Ziyaret
Semerkand Vakfı Dudullu Şubesin’den Başkan Hasan Can’a Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Semerkand Vakfı Dudullu Şubesi Başkanı Serdar Uçukoğlu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Necati Vurgun’u makamında ağırladı.

 

Semerkand Vakfı Dudullu Şubesi Başkanı Serdar Uçukoğlu ve Mütevelli Heyeti Başkanı Necati Vurgun, Başkan Hasan Can’ı ziyaret etti. Semerkand Vakfı Dudullu Şubesi yönetimi, şube tarafından önceki bir tarihte gerçekleştirilen kermese desteklerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür etmek ve Semerkand Vakfı tarafından inşa edilecek olan yurt ve caminin temel atma törenine kendisini davet etmek için nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Hasan Can’a, ziyarette, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan eşlik etti.

Ziyarette, Başkan Hasan Can’a, bir Kur’an-ı Kerim ve Semerkand dergileri hediye eden şube yönetimi, kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Başkan Hasan Can ise; vakıf yönetimine Meslek Edindirme Kursları’nda yapılan cam tabak hediye etti.

📆 03 Şubat 2016 Çarşamba 10:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR