MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI CEM KARA’DAN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET
ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI CEM KARA’DAN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, daha önce kendisini Çatalca’da ziyaret eden, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e iade i ziyarette bulundu.
Ziyarette Başkan Altınok Öz, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya Kartal’da hayata geçirilen projeleri detaylı şekilde anlattı. Makam ziyaretinin ardından Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Başkan Cem Kara ile birlikte proje odasına geçerek kendisine; Ceviz Meydanı, Uğur Mumcu Kent Meydanı ile Kartal’da devam eden ‘Deprem Dönüşüm, Yerinde Dönüşüm ve Kentsel Dönüşüm’ çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Altınok Öz ile birlikte proje odasından Sosyal Medya odasına geçen Cem Kara, sosyal medyanın işleyişi hakkında da ekipten bilgi aldı.

“TAK Kartal ile Kartal’ı yeniden tasarlıyoruz”
d30b63ad-6283-43b4-8eec-c2ac9874f27e

Ziyarette Başkan Altınok Öz ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, TAK Kartal’ın (Tasarım Araştırma Katılım) çalışma odasına geçti. Başkan Altınok Öz, TAK Kartal’ın projelerini detaylı şekilde anlattı. Başkan Altınok Öz, “TAK Kartal, bir şehrin ve kentin sağlıklı olabilmesi için nasıl bir vizyona ihtiyaç duyulduğunun, yaşam ve kalitenin artırılması için dönüşümün nasıl yapılması gerektiğinin, bilgi ve araştırmaya dayalı sorunları çözmenin yollarını arıyor. Fikirleri olan mahallelileri, yaratıcılığı olan tasarımcıları, becerileri olan gönüllüleri, ‘Geleceğim var’ diyen öğrencileri ve olanakları olan destekçileri bir araya getirerek çözüm üretmek için çalışıyorlar. TAK Gezici otobüsü ve mahallelerde kurulacak olan TAK Kondu’larda, sorunlar ve öncelikler birlikte belirleniyor ve çözümler üretiliyor. Tasarımcılar sorunların çözümü için yenilikçi ve yaratıcı fikirler ortaya koyuyorlar.” dedi. Görüşmede TAK Kartal ekibi de yaptıkları çalışmaları Kara’ya detaylı şekilde anlattı.

Ziyaretin sonunda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da Başkan Altınok Öz’ün çalışmalarının insan odaklı olduğunu söyleyerek kendisine başarılar diledi.

Galeri
📆 08 Haziran 2016 Çarşamba 09:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR