MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Kadıköy Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü’ne Hazır
Kadıköy Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü’ne Hazır

Kadıköy Büyük  Cumhuriyet Yürüyüşü’ne Hazır

Kadıköy Belediyesi Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yılını her yıl olduğu gibi bu yıl da bir çok etkinlik ile kutluyor. Bu yıl 23.sü düzenlenecek olan Cumhuriyet Yürüyüşü için bütün hazırlıklar tamamlandı.

 

Kadıköy Belediyesi, “Cumhuriyet Özgürlüktür” sloganıyla Cumhuriyet haftası boyunca ilçede bir hafta boyunca Bando gösterileri,bayrak dağıtımları, söyleşiler, sergiler, şiir dinletileri, konserler ve kutlama programları olmak üzere 23 farklı etkinlik düzenledi. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının en görkemlisi ise her zamanki gibi 29 Ekim’de Bağdat Caddesi’nde yapılacak yürüyüş olacak.

“CUMHURİYET ÖZGÜRLÜKTÜR”

Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yılı, her yıl olduğu gibi bu yılda Bağdat Caddesinde Saat 19.00’da yüz binleri buluşturacak olan “Cumhuriyet Yürüyüşü” ile kutlanacak. Geleneksel hale gelen ve tüm İstanbulluların ilgi gösterdiği Cumhuriyet Yürüyüşü Bağdat Caddesi Suadiye Işıklardan başlayacak.

“Cumhuriyet Özgürlüktür” mesajının verileceği Cumhuriyet Yürüyüşüne ev sahipliği yapan Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu; “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 93. yılını her yıl olduğu gibi bu yıl da hep birlikte coşkuyla kutlayacağız.  Kadıköy sokaklarında, Cumhuriyet haftası boyunca Cumhuriyet coşkusunu, birlikte yaşadık. Cumhuriyet Özgürlüktür. Bağdat Caddesinde yapacağımız büyük yürüyüşte özgürlüğe, barışa ve kardeşliğe hep birlikte yürüyeceğiz.” dedi.

 

Tarih. 29 Ekim Cumartesi

📆 27 Ekim 2016 Perşembe 13:49   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR