MENÜ ☰
ARTDUŞ
Mart 2026
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ BALKANLILAR İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN ALTINOK ÖZ BALKANLILAR İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

 

Soğanlık Orta Mahalle’de bulunan Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nde gerçekleştirilen kahvaltıya Başkan Altınok Öz’ün yanı sıra; Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay Özgön, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Partisi Burgaz Milletvekili Durhan Mustafa, HÖH Marmara Bölge Temsilcisi ve Yalova Balkan Göçmenleri Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Lütfü Özgür, Kartal Belediye Meclis Üyesi Halil Şener, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Cem Çetin, dernek yönetimi ve üyeleri katıldı.

 

“Dernekler ile örgütlenmek, birlik olmak, aile olmak çok önemli”
unnamed-17

 

Konuşmasında derneklerin önemine vurgu yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz: “Kartal Belediyesi olarak derneklere, sivil toplum kuruluşlarına her zaman önem verdik, desteklerimizle yanlarında olduk, bu anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz; çünkü dernekler ile örgütlenmek, birlik olmak, aile olmak çok önemli.  Biz de bunun bilincinde olduğumuz için her zaman tam destek diyoruz. Hepinizin günü aydınlık olsun; Sizleri sevgi ve saygı ile bir kez daha selamlıyorum.” dedi.

Galeri
📆 01 Kasım 2016 Salı 17:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR