MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Açık Havada Eğlenirken Öğreniyorlar
Açık Havada Eğlenirken Öğreniyorlar

Avcılar Belediyesi Kent Enstitülerinde açık havada yapılan etkinlikler ile çocuklar yaz tatillerinde eğlenirken öğreniyorlar.

 

Kent Enstitülerinde 4-5 yaş grubu öğrencilerin konsantrasyonlarını, hayal gücünü, kaba-ince motor becerilerini geliştirmeyi amaçlayan açık hava ve sınıf içi parkur oyunları kuruldu. Yaklaşık 750 Avcılarlı çocuk dikkat ve konsantrasyon geliştirici oyunlar, su oyunları ve drama ile açık havada arkadaşlarıyla eğlenirken öğrenmenin tadını çıkarıyor. Sürekli büyüme ve gelişme sürecinde olan çocukların öğrenerek sosyalleştiği bu oyun parkurlarında, kazandığı her yeni beceri ile kendi dünyasının gelişmesi amaçlanırken yeni deneyimlerle de hayata hazırlanması sağlanıyor.

KARİKATÜRDEN MODERN DANSA TİYATRODAN RESİME HER TÜRLÜ EĞİTİM BİLİM ATÖLYELERİNDE

Avcılar’da karne alıp yaz tatiline giren çocuklar, Avcılar Belediyesinin tüm merkezlerinde yaz aylarını da dolu dolu geçiriyor. Avcılar Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Bilim Atölyelerinde’ uzman eğitmenler eşliğinde deneyler yapıyorlar. Güneş pili ile çalışan düzeneklerden ses dalgalarının yayılma biçimlerine varana kadar ilginç deneyler yaparlarken, kendi yaratıcılıkları ile tasarladıkları model saatler üretiyorlar. Enstrüman yapımı hakkında fikir sahibi olan çocuklar, meyve ve sebzelerden üretilen elektrikle bir saatin çalışmasını sağlayabiliyorlar. Bilim insanlarının hayatlarını da öğrenen çocuklar yaz tatili boyunca sürecek eğitimlerde daha birçok deney yapma imkanı buluyorlar.

📆 18 Ağustos 2017 Cuma 14:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR