MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ekim 2026
P S Ç P C C P
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN VATANDAŞLAR İLE ‘ÜSKÜDAR’I GEZİYORUM’ ETKİNLİĞİNE KATILDI
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN VATANDAŞLAR İLE ‘ÜSKÜDAR’I GEZİYORUM’ ETKİNLİĞİNE KATILDI

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar’ın tarihi zenginliklerini anlatmak ve gezdirmek amacıyla 18 yaşından büyük olan herkese ücretsiz olarak sunulan ‘Üsküdar’ı Geziyorum’ etkinliğine katıldı.

Üsküdar sınırları içerisinde bulunan tarihi binaların yanı sıra yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri yerinde inceleme imkânı tanıyan “Üsküdar’ı Geziyorum” programı gerçek bir kültür turu olarak göze çarpıyor.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar’dan ve İstanbul’un çeşitli bölgelerinden geziye katılan vatandaşlar ile Nevmekan’da bir araya gelerek Üsküdar’ın tarihi güzellikleri ve yapılan projeler üzerine sohbet etti.

📆 25 Kasım 2017 Cumartesi 13:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Loading ...

PİYASALAR