MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » Başkan Öz, Agon Dans’ın 14.Yıl Kutlamalarına Katıldı
Başkan Öz, Agon Dans’ın 14.Yıl Kutlamalarına Katıldı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz kısa adı AGON olan Anadolu Geleneksel Halk Oyunları Gençlik ve Spor Klubü Derneğinin  “Dans Dolu 14 Yıl” gecesine katıldı. Bu yıl 14. düzenlenen dostluk ve dayanışma yemeğinde dernek üyeleri ve dans tutkunları ile bir araya gelen Başkan Altınok Öz, derneklere ve sivil toplum kuruluşlarına verdiği önemi ve değeri bir kez daha dile getirdi.

 

 

BAŞKAN ÖZ AGON DANS'IN 14
Geceye Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Başkan Yardımcıları Ali Rıza İkisivri, Gülseren Böyüktaş ve Kartal Belediyesi’nin birim müdürleri de katıldı. AGON Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Koca, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün Kartal’da yaptığı çalışmalar ile sanata değer veren bir belediye başkanı olduğunu ifade ederek  “Başkanımız maddi manevi ne zaman kendisine gitsek her talebimize önemi veriyor. Gerek yurt içi gerek yurt dışında ülkemizi temsilen katıldığımız organizasyonlarda bizlerden desteğini esirgememiştir. Huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Dernek Başkanı Koca yönetim kurulu ile beraber Op. Dr. Altınok Öz’e plaket takdim etti.

Kültür ve sanatı her zaman önemsediğini dile getiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “AGON Anadolu kültür ve dansının yaşatılmasında önemli bir görevi yerine getiriyor, bunu görüyoruz. Böylesine toplumsal  ve kültürel değerleri yaşatan her yaştan insana eğitim veren, yöresel danslar olmak üzere her türden dansla insanı buluşturan sizlere yardım etmek  bizlerin görevi ve iyi ki yapmışım. Burada bu akşam sizlerle olmaktan çok memnun oldum. Bu görevde olduğumuz sürece desteklerimiz devam edecek. ”  dedi. Başkan Öz, başta Dernek Başkanı Zeynel Koca olmak üzere ve AGON yönetim kuruluna teşekkür etti. Kursiyerlerce çeşitli dans gösterilerinin yapıldığı gece sonunda  Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, AGON Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ile gecenin anısına beraber resim çektirdi.

BAŞKAN ÖZ AGON DANS

Galeri
Etiketler: , , ,
📆 20 Mart 2014 Perşembe 12:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR