MENÜ ☰
ARTDUŞ
Eylül 2024
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Şile, Toplum » Şile’de “Kişisel Farkındalık Yolculuğu” Semineri Gerçekleşti
Şile’de “Kişisel Farkındalık Yolculuğu” Semineri Gerçekleşti

Şile Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kişisel Farkındalık Yolculuğu’ semineri, 14 Ağustos Çarşamba günü Şile Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleştirildi. Uzm. Dr. Psikolog Sinem Durusal’ın rehberliğinde yapılan seminer, katılımcılara içsel bir yolculuk yapma ve duygu farkındalıklarını keşfetme fırsatı sundu.

“Matını Al Gel” Şile!

“Matını Al Gel!” sloganıyla duyurulan ve kontenjanı sınırlı olan etkinlik, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılandı. Sosyal destek hizmetlerinde toplumsal duyarlılığı ön planda tutarak hassasiyetle yaklaşan Şile Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen programda, psikoloji alanında uzmanlaşmış ve kişisel gelişim, farkındalık pratiği ile ruh sağlığı konularında kapsamlı deneyime sahip yetkin bir doktor olan Sinem Durusal, iç sesin önemi ve farkındalık pratiğinin ruh sağlığı üzerindeki olumlu etkileri hakkında kapsamlı bilgiler verdi.

İçsel Farkındalık Yolculuğu Çok Verimli Bulundu

Seminer sonunda, katılımcılarla birebir görüşmelerin de gerçekleştirildiği etkinlik, büyük bir memnuniyetle son buldu. Çeşitli yaş gruplarından vatandaşlar, etkinliğin kendilerine sunduğu içsel farkındalık yolculuğunun oldukça verimli olduğunu belirterek, bu tür programların Şile halkı üzerinde olumlu bir etki yarattığını ifade ettiler.

📆 19 Ağustos 2024 Pazartesi 11:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR