MENÜ ☰
ARTDUŞ
Eylül 2024
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Tuzla, Sporla Harekete Geçiyor
Tuzla, Sporla Harekete Geçiyor

Tuzla Belediye Başkanı Bingöl: Tuzla’nın her köşesine enerjik bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz

Tuzla Belediyesi, ilçede sağlıklı yaşam ve spor alışkanlıklarını teşvik etmek için sabah sporları düzenlemeye devam ediyor. Her gün farklı mahallelerde gerçekleştirilen etkinlikler, vatandaşlara güne enerjik ve zinde bir başlangıç yapma fırsatı sunuyor. 

Tuzla Belediyesi, her sabah saat 07.30’da, Tuzla’nın farklı mahallelerinde uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen sabah sporları ile vatandaşlara güne özel bir başlangıç yapma fırsatı sunuyor. Açık alanlarda gerçekleştirilen etkinlikte mahalle sakinleri sabah egzersizi yaparak fiziksel ve mental olarak hem güne erken başlıyor hem de komşularıyla keyifli vakit geçirme imkânı buluyor.  

“TUZLA’NIN HER KÖŞESİNE ENERJİK BİR BAŞLANGIÇ YAPMAYI HEDEFLİYORUZ”

Bu proje ile vatandaşların sağlığını desteklemeyi ve toplumsal yaşam kalitesini artırmayı amaçladıklarını belirten Tuzla Belediye Başkanı Avukat Eren Ali Bingöl, “Sabah sporları ile Tuzla’nın her köşesine enerjik bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Herkesin katılabileceği bu etkinliklerle Tuzlalı komşularımızın hem spor alışkanlıklarını artıracağız hem de sosyal bağları güçlendireceğiz”  diye konuştu.

Sağlıklı bir yaşam için harekete geçmek isteyen Tuzlalılar sabah sporları hakkında detaylı bilgi ve program takvimi için Tuzla Belediyesi’nin resmi web sitesinden veya sosyal medya hesaplarından duyuruları takip edebilirler.

📆 27 Eylül 2024 Cuma 11:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR