MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Teşekkür toplantısından ,”Durmak yok yola devam” mesajı çıktı.
Teşekkür toplantısından ,”Durmak yok yola devam” mesajı çıktı.

Kartal Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kadın kollarının, İlçe binasın da düzenlemiş olduğu toplantıda;  Kartal Belediye Başkanı’nın eşi Feraye Öz, Kartal Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kadın kolları Başkanı Gülçin Zaza Koştu, kadın meclis üyeleri ve birçok kadının katılımı  ile gerçekleşti.
Kartal CHP ilçe kadin kolları Başkanı Gülçin Zaza Koştu kadin kollarına yönetimine ve emeği geçen herkese desteklerinden dolayı teşekkür konuşması yaptı. ve şunları söyledi;
Biz Kartal da Sarıgüle de çok çalıştık. Altınok Başkana da çok çalıştık ve Halk Partisinin çatısını yükseltmek için çalıştık. Zaten biz Kartalda büyüdük, Kartalda doğduk ve çocuklarımızı da Kartalda büyütmeye devam ediyoruz. Biz her şeyi kenara attık. Seçim bitti ve aynı kadın kollarının seçimi gibi, geldik görevimizin başına ve o koltuğu hak ettiğimize inanıyorum” dedi.
“Seçimler bitti ve biz kadın kolları olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Biz hiçbir zaman makam mevki peşinde olmadık. Demiş olduğum gibi sadece Cumhuriyet Halk Partisinin çatısını yükseltmenin peşindeyiz. Her konuşana kulak vermeyeceğiz. Şimdi de Genel Başkanımızı iktidara taşıyacağız. Son olarak vermiş olduğunuz emeklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Kartal Belediye başkanı Altinok Özün eşi Feray ÖZ’e sözü bıraktı ve Ferah hanım ‘da konuşmasında şunları söyledi:
Feray hanim ise şimdi asıl çalışma zamanı dedi. chp kadınları her eve ulaşması ve chp çalışmalarını anlatılması gerekiyor diyerek onlara önemle ricada bulundu .
“Sevgili CHP’li kadınlar. Bu seçimde neleri ispat ettik? Bir daha seçimi kadınlar kazandı. Başta bir erkek vardır ama arkasında her zaman bir kadın vardır. Bir erkeğin arkasında kadın olmazsa, erkeğin seçimi alamayacağını gördük. Sizden isteyeceğim bir şey var, seçim sırasında tespit ettiğim şu oldu  çok yorulduk ve çok uğraştık” ve bu yüzden hepinize çokteşekkür ediyorum dedi.

.

📆 09 Nisan 2014 Çarşamba 17:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR