MENÜ ☰
ARTDUŞ
Nisan 2026
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal CHP’den Ataşehir’de Protestoya Destek
Kartal CHP’den Ataşehir’de Protestoya Destek

Kartal CHP’den Ataşehir’de Protestoya Destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ve beraberindeki heyet, Ataşehir’de düzenlenen yürüyüşe katılarak destek verdi. Kartal ilçe örgütünün tam kadro yer aldığı yürüyüşte, halkın iradesine sahip çıkma ve demokrasi vurgusu ön plana çıktı.

Ataşehir’de gerçekleştirilen yürüyüşte, haksızlığa uğradığı ifade edilen Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ve beraberindeki isimlere destek mesajları verildi. Katılımcılar, adalet ve demokrasi taleplerini dile getirerek sloganlar eşliğinde yürüdü.

CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, yürüyüş sırasında yaptığı açıklamada, halkın iradesine sahip çıkmaya devam edeceklerini belirterek, “Adalet, demokrasi ve geleceğimiz için buradayız. Haksızlığa uğrayan yol arkadaşlarımızın yanındayız ve irademize sahip çıkıyoruz” ifadelerini kullandı.

Galeri
📆 20 Nisan 2026 Pazartesi 13:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR